FOLKETS KAMP: Tilskuerrekord, Ønsketransporten og to poeng! – ØIF Arendal
Det var mange tilskuere på plass i Sparebanken Sør Amfi i anledning Folkets Kamp.
Det var mange tilskuere på plass i Sparebanken Sør Amfi. Foto: Helge N. Olsen

FOLKETS KAMP: Tilskuerrekord, Ønsketransporten og to poeng!

Søndag 19. november ble endelig Folkets Kamp gjennomført etter det som føles som lang ventetid. Arrangementet har blitt promotert i ulike medier i rundt to måneder. ØIF Arendal har lagt ut saker av bedrifter og privatpersoner som har støttet med et beløp, i tillegg til rørende saker fra den ideelle organisasjonen Ønsketransporten. Det var knyttet stor spenning til hvor stort beløp man ville få inn per tilskuer og hvor mange som faktisk kom til å møte opp i hallen.

Et bra arrangement

Generalsekretær Christian Christensen i Ønsketransporten mottok en sjekk på 50 000 kroner fra ØIF Arendal etter Folkets Kamp
Christian Christensen og Ønsketransporten fikk tildelt sjekken etter kamp. Foto: Helge N. Olsen

Snøværet som meldte seg på søndagen var med på å skape enda større spenning om hvor mange som ville møte opp i hallen. Heldigvis ble parkeringsplassen og veiene opp til Sør Amfi brøyta, dermed lå alt til rette for at mange folk skulle ta turen. Fasiten mandag morgen er at man fikk inn kroner 352,- per tilskuer, og at det var godt med tilskuere i hallen. På toppen av dette ble det solgt 1500 lodd til det fantastiske lotteriet der noen heldige mennesker kunne ta turen hjem, en fin premie rikere. ØIF Arendal var også svært glade for å kunne tildele Ønsketransporten en sjekk på kroner 50 000,-. Det har vært et fantastisk samarbeid med en fin organisasjon som jobber for mennesker som har utfordrende forutsetninger i livet.

Satte ny rekord

Mathias Larson fra Danmark hadde nok en gang en utrolig god kamp mot Fjellhammer i Rema 1000 Ligaen.
Mathias Larson hadde nok en gang en utrolig god kamp. Foto: Helge N. Olsen

Den tidligere tilskuerrekorden i seriekamp kom mot Bækkelaget, da hadde 2155 tilskuere tatt turen til Sør Amfi. Søndag ble det satt ny rekord i seriespill med 2217 tilskuere! Det førte til en fantastisk ramme rundt kampen. Kampen ble vunnet 30-26. Kristijan Jurisic hadde en førsteomgang det luktet svidd av, med 3 strafferedninger. Samtidig var Sondre Gjerdalen solid i forsvar og scoret fire mål mot tidligere lagkamerater. Som vi nå har blitt vant til, ble Mathias Larson igjen banens beste. Dansken scoret 10 mål og hadde flere assist. En ny to-poenger på hjemmebane i disse fantastiske rammene er noe man som ØIF Arendal tilhenger ønsker å bli vant til. Neste hjemmekamp er mot Bergen 29. november, før vi avslutter høstsesongen med julekamp mot Kolstad 16. desember. Det er ingen grunn til å sitte hjemme disse to datoene! Billetter til begge kampene er allerede lagt ut.