SUPPORTERBLOGG: Folkets kamp! – ØIF Arendal
Svermen i full jubel etter Elverums kampen. Foto: Helge N. Olsen

SUPPORTERBLOGG: Folkets kamp!

Endelig er dagen her. Dagen hvor Norges flotteste arena skal fylles til randen, ord kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss, vi snakker wow og gåsehud-garanti!

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Denne dagen handler om så mye mer enn selve kampen. Det handler om mennesker, samfunnsansvar, gode opplevelser, muligheter, inkludering, drømmer, forbilder og det magiske faktum – idrett er samlende. Gjennom samarbeidet med Ønsketransporten har vi fått lese den rørende historien om Per som fikk oppfylt sitt siste ønske, se Atlanterhavsveien. Det var både godt og vondt å lese og vi er så glad for at familien delte med oss. Vi synes det er fantastisk at klubben vår løfter frem en organisasjon som hjelper mennesker i sin siste fase av livet. Les mer om Ønsketransporten her https://onsketransporten.no/ 

Takket være bedrifter og privatpersoner er denne kampen gratis for alle. Det gir familier og enkeltpersoner som ellers ikke har økonomi til noe ekstra mulighet til å bli med. Det blir egen fanzone for barna med aktiviteter, en egen liten kafe hvor foreldre og foresatte kan kose seg mens barna har det moro.  Det handler også om økonomi, i en tid som både bedrifter og privatpersoner merker økning i kostnader er ikke ØIF Arendal noe unntak. Vi håper så inderlig at denne kampen kan sende klubben vi elsker ett stort steg i riktig retning. Det vil også være ett loddsalg, vi er 7-8 personer som kommer rundt på tribunene og vi håper vi blir godt tatt imot! Vi oppfordrer ALLE som kommer i hallen til å kjøpe lodd, det er fantastiske premier og trekning foregår rett etter kampslutt. 

Vi tar imot Fjellhammer som før kveldens kamp ligger på 12 plass. Men ingen må la seg lure av plasseringen. De tok en sterk seier mot Bergen forrige søndag hvor vår tidligere spiller Eirik Köpp hamret inn 12 mål (5 straffer) og 7 assist, vi ønsker ikke at han skal få skyte fritt…  De har en sterk trenerduo ringside. Robert Hedin og Glenn Solberg hadde store ambisjoner som hittil ikke har innfridd. Når løsner det? Fjellhammer har nok lyst å ødelegge folkefesten for ØIF Arendal, men dersom forsvaret vårt sitter som mot Haslum kan de glemme det… Vi mener ØIF over de siste kampene har vist seg mer stabile enn i starten av sesongen og sammen med forhåpentligvis 2500 tilskuere skal vi løfte taket av Sparebanken Sør Amfi! 

En magisk Sparebanken Sør Amfi! Foto: Jan Espen Thorvildsen

Eirik Köpp skal bli godt tatt imot, en utrolig god spiller og en god person som vi fremdeles er veldig glad i. Men når kampen blåses igang legges alt til side og han får ingen spesialbehandling av oss. Vi er spent på hvordan den ene av 2 lagledere opptrer på sidelinjen. Han er vel litt kjent for sin korte lunte og vi blir ikke overrasket om det kommer ett kort i den retningen… 

Blir Folkets kamp starten på noe magisk? Vil denne søndagen bidra til at enda flere finner veien til Sparebanken Sør Amfi i kampene som kommer? Det ville være fantastisk! I dagens kamp håper vi at våre spillere får vist seg frem, vi ønsker å se ett forsvar som står sammen og kjemper og gir Kristijan og Ivan gode betingelser, kontringer, briljante assister, finter og kanskje en flyver eller to. Vi avslutter som vi startet, Norges flotteste arena fylt med entusiastiske tilskuere, gåsehud og kanskje litt tårer i øynene, vi gleder oss!

GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.