FOLKETS KAMP: Velkommen skal du være! – ØIF Arendal
Fantastiske bilde tatt av Helge!

FOLKETS KAMP: Velkommen skal du være!

Sesongens store begivenhet er endelig her, Folkets kamp! ØIF Arendal er klar for å ta opp kampen mot Fjellhammer. Klokken 17:00 starter slaget på håndballbanen, og forventningene er skyhøye for en intens og spennende kamp.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

I tillegg til den fantastiske håndballkampen vi har i vente, har vi også satt opp en Fanzone som åpner 15:30. Fanzonen blir et pulserende senter for moro og aktiviteter, hvor barna kan utfolde seg og skape fantastiske minner. Med hoppeslott som inviterer til sprudlende latter, målskyting for å teste presisjonen, ansiktsmaling for å forvandle små ansikter til kunstverk, tegning for å uttrykke kreativiteten, og til og med voltige for de mer eventyrlystne, vil Fanzonen være et paradis for unge. Vi oppfordrer alle foreldre og foresatte til å ta med barna til Fanzonen før kampen starter, slik at de kan nyte alle disse spennende aktivitetene. Det blir til og med en café i Fanzonen, slik at de voksne kan ta seg en kopp kaffe eller to. Det blir en herlig atmosfære av glede og energi, og Fanzonen blir definitivt et sted hvor barna kan dyrke sin entusiasme for sport og samtidig ha det utrolig gøy. Så, mens vi heier på våre håndballhelter på banen, kan barna også skape sine egne eventyr i Fanzonen – en perfekt kombinasjon for en kveld fylt med familieglede og sportsånd!

Til tross for det dårlige været utenfor, er det trygt å si at det blir både godt og varmt inne i Sparebanken Sør Amfi. Håndballentusiaster og lokale supportere er klare til å gi sitt fulle støtte til hjemmelaget. For de som frykter kulden, kan beroliges med at Sparebanken Sør Amfi er stedet å være. Hallens atmosfære vil garantert få temperaturen til å stige, og for de som ønsker å varme seg ekstra, vil det være muligheter for å skaffe seg en deilig kopp kakao eller kaffe i cafeen. Så, uavhengig av værforholdene der ute, er det bare å kle seg godt og ta turen til hallen.

Dette er øyeblikket vi har ventet på, og vi ser frem til å se akkurat DEG blant publikum når kampen sparkes i gang! Sammen kan vi heie ØIF Arendal frem til seier og være en del av en uforglemmelig opplevelse. God kamp!