Børsen: Det holdt ikke med ny pers – ØIF Arendal

Børsen: Det holdt ikke med ny pers

Kristijan Jurisic vartet opp med tre strafferedninger i første omgang mot Fjellhammer, men holdt det til toppkarakter på børsen?

-Jeg tror det var ny pers på eliteserienivå, konkluderer ØIF-keeperen etter at ØIF-Arendal slo Fjellhammer 30-26. Ved pause sto det 16-11 til hjemmelaget i Sparebanken Sør Amfi. Keeperspillet til Kristijan Jurisic var likevel ikke nok til å toppe børsen mot Fjellhammer. Nok en gang var det danske Mathias Larson som stikker av med tittelen ØIF og banens beste. Larson scorer 10 mål, oser av selvtillit, sprer energi med sitt oppofrende spill, og er nok en gang assistkongen. Han krydrer scoringene med et vidunderlig underarmsskudd, og en god gammeldags dobbelfrosk. ØIFs egen jury gir dansken 5 poeng.

Kristijan Jurisic får tre poeng. Første omgangen er fenomenal. Han redder 9 av 20 skudd, og kroner det altså med tre strafferedninger. Også i andre omgang trekker han fram en strafferedning. Jurisic er i knallform for tiden.

Kristijan Jurisic spilte nok en god kamp i ØIF trøya. Foto: Helge N. Olsen

2 poeng går til Josip Vidovic. Hans innsats i forsvar som fremskutt indianer i et 5-1-forsvar er uvurderlig.

Sondre Gjerdalen får det siste poenget i sterk konkurranse med Dagur Gautason. Den tidligere Fjellhammer-spilleren er også en bauta i forsvar. Dessuten scoret Gjerdalen fire mål.

Sondre Gjerdalen spilte i dag mot sin gamle klubb Fjellhammer. Foto Helge N. Olsen

Ros også til Adrian Evensen som kom inn da Sander Løvlie Simonsen skadet kneet. To fine mål ble det på Adrian som også sto fram i forsvar.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Baasland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen