FOLKETS KAMP: Velkommen til Fanzone! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Velkommen til Fanzone!

Fanzone på Folkets Kamp blir en eksplosjon av moro og aktiviteter! Kragerø Action Park leverer hoppeslott for de små eventyrlystne, Vi setter frem tegnesaker som gir barna sjansen til å bli kunstneriske mestere for en dag.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Ansiktsmaling ved Fanzone gir barna muligheten til å forvandle seg til sine favorittkarakterer, farget ansiktet rødt og svart, eller fantasifulle skapninger. Skyting på mål gir en ekstra spenning til arrangementet.

Barn med ansiktsmaling. Foto: May Elin Aunli

Vi er stolte av å ønske Arendal og Grimstad Rideklubb velkommen, en av Norges fremste rideklubber. Nylig kronet som Norgesmestere i childrenklassen og bronsevinnere i junior innen Voltige, rideklubben vil dele sin ekspertise og lidenskap for hestesport. Alle barn som ønsker det, får sjansen til å lære Voltige fra de beste.

Mens barna koser seg med alle disse spennende aktivitetene, har vi ikke glemt de voksne. Vi åpner en koselig Café ved Fanzone, der du kan slappe av, nyte noe godt å drikke og spise mens du følger med på barnas eventyr.

Folkets Kamp blir ikke bare en kamp på banen, men en fest for hele familien. Så bli med oss og skap minner sammen i årets Fanzone! Fanzone åpner 15:30!