FOLKETS KAMP: Sponsorer frigir billetter – vi åpner ledige plasser også på felt A2. – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Sponsorer frigir billetter – vi åpner ledige plasser også på felt A2.

Det er fantastisk å se at mange vil komme i Sparebanken Sør Amfi til søndag på Folkets Kamp. Vi har virkelig grunn til å tro at vi skal slå den gamle seriekamp rekorden på drøyt 2100 tilskuere. Nå frigir vi enda flere plasser på nytt felt.

Felt B2 og A1 er p.t. fulle, men det er fortsatt enkelte plasser på felt B1 og B3. Felt C, A3 og nyåpnede A2 er det fortsatt godt med sammenhengende plasser. Det betyr at du og dine venner eller familie fortsatt kan sitte sammen om du enda ikke har hentet ut billetter. I tillegg har vi drøye 500 ståplasser om det skulle bli helt fullsatt. Men fortsatt er det altså bra med LEDIGE SETER!!

Vi takker sponsorer som har frigitt sine billetter, slik at enda flere kan få oppleve folkets kamp. Har du en billett du har tatt ut men allikevel ikke får benyttet, ber vi om at du frigir denne, da det fortsatt er mange som vil på kamp!! Husk at Fan Zone Kids og kiosker/kafé åpner allerede kl. 15.30, så kom gjerne tidlig!!