FOLKETS KAMP: Kan vi sette ny tilskuerrekord i en seriekamp? Hjelp oss å slå den! – ØIF Arendal
Før kamp mot Fjellhammer i 2021. Foto: Jan Espen Thorvildsen.

FOLKETS KAMP: Kan vi sette ny tilskuerrekord i en seriekamp? Hjelp oss å slå den!

Når dommerne blåser kampen i gang på søndag er Sparebanken Sør Amfi forhåpentligvis stappfull. På motsatt banehalvdel står Sondre Gjerdalens tidligere lag, Fjellhammer. Det er allerede hentet ut godt med billetter og vi håper at når klokka viser 17:00 vil det være over 2000 folk på tribunen. Det er duket for en fantastisk kveld når næringsliv og privatpersoner i og rundt Arendal har bestemt seg for å støtte ØIF og Ønsketransporten med et beløp per tilskuer. Vi har tatt en titt bakover i tid for å finne ut hva tilskuerrekorden, i seriespill, er i Sparebanken Sør Amfi.

Du kan fortsatt hente ut billetter til Folkets kamp! Klikk her for å hente ut dine billetter!

Tilbakeblikk

Martin Lindell i aksjon i et fullstappa Sør Amfi. Foto: May Elin Aunli.

I uavgjortkampen mot Nantes i 2019, var det fullstappa med 2500 personer, men hvis vi kun ser på seriespill så er rekorden litt lavere. Skrur man klokka, og kalenderen, tilbake til 2018, finner vi rekorden for antall tilskuere i Sør Amfi i vanlig seriespill. 2155 tilskuere hadde tatt turen til hallen da vi tok imot Bækkelaget 2. februar 2018 i Eliteserien. Det ble en folkefest der en brennhet Eirik Heia Pedersen med seks scoringer førte ØIF Arendal til 25-22 seier. På søndag håper vi på nok en fest. Med flere enn 2155 tilskuere vil vi sette ny tilskuerrekord, samtidig som det vil hjelpe klubben i en økonomisk utfordrende tid.

Historien mot Fjellhammer

ØIFs Sondre Paulsen og en grønnkledd Sondre Gjerdalen. Foto: May Elin Aunli.

Sondre Gjerdalens venner fra Lørenskog har vært en hard nøtt å knekke for ØIF Arendal. På de seks siste kampene mot de grønnkledde ser det slik ut: 2 seire, 2 uavgjort og 2 tap. En av seirene våre er fra NM i 2021. Det betyr at det i seriespill faktisk er Fjellhammer som har overtaket. På tross av deres svake sesongstart, har de vunnet to av sine tre siste kamper. På bakgrunn av de siste kampene og våre innbyrdes oppgjør tyder mye på at Fjellhammer er et lag man ikke skal undervurdere. Når de tar turen på søndag møter de et ØIF Arendal lag som har vært ustabile denne sesongen, men som har fire strake hjemmeseire og viste et solid forsvarspill borte mot Haslum forrige kamp. Det er derfor stor sannsynlighet for at søndagens oppgjør vil bli vanvittig spennende.

Alt ligger til rette for en fin kveld i Sparebanken Sør Amfi. Søndag 19. november kl 17:00 blåses kampen i gang, men allerede før kampstart har vi loddsalg, Fanzone for de yngste og mye annet moro!

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets Kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Hent GRATISbilletter her.