FOLKETS KAMP: Loddsalg med premier for totalt kr. 65.000,-!! Kjøp lodd på kampen – vinn julegaver til deg selv eller noen du er glad i!! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Loddsalg med premier for totalt kr. 65.000,-!! Kjøp lodd på kampen – vinn julegaver til deg selv eller noen du er glad i!!

Søndag 19. november spiller ØIF Arendal mot Fjellhammer i Rema 1000-ligaen og denne dagen er det Folkets Kamp i Sparebanken Sør Amfi. GRATIS inngang, fan zone kids, kafé, kiosker og ikke minst ET GIGANTISK loddsalg. Samlet verdi på premiene er ca. kr. 65 000,- og det er KUN 2000 lodd!! Og det beste av alt – de koster bare kr. 50,- pr. lodd!

Mange privatpersoner har spurt om det vil være mulig å vippse et kronebeløp under Folkets kamp, vi har heller valgt at man kjøpe lodder à kr. 50,- pr. stykk i stede. Så dersom du vil støtte klubben med en slump penger og ikke har hatt mulighet til å gi et beløp pr. tilskuer, er muligheten å kjøpe noen lodd. Vi vil under presentere firmaene som har gitt premier og litt om hva premiene er.

Hovedpremien er en 3 seter xl sofa gitt av Grindberg/Olivias Hus Kristiansand. Her må vinneren møte opp i butikken og kan selv velge farge/stoff.

Premiens verdi er kr. 26 000,-.  

Norse Atlantic Airways er ikke snauere enn at de gir t/r billetter for 2 personer til destinasjon i USA.

Verdien på denne premien er kr. 15.000, – – kr. 20.000, -.  

MegaFlis har gitt en baderomsinnredning med blandebatteri til en verdi av kr. 7.000, -, i tillegg tar His Rør seg av monteringen (innen 2 mils radius), verdi kr. 3.000, -.

Dermed har denne premien en totalverdi på kr. 10.000,-.

Story House Egmont gleder seg til jul og gir derfor «alle» juleheftene sine for 2023 (28 blader), til en verdi av

kr. 3 200,- pr. pakke. 2 pakker loddes ut.  

Skal du «hjem» til jul? GO-Ahead Arendal- og Sørlandsbanen gir to gavekort på togbilletter for 2 voksne t/r Arendal – Oslo.

Verdi pr. pakke er kr. 1.500, -.  

Skal du ha bilen din til EU-kontroll i nærmeste fremtid? Gromstad Auto AS gir en EU-kontroll

verdi kr. 1.250, -.

Er du heldig kan du be familien på julebord! Castelle gir julebuffet for en familie 2 voksne/2 barn.

Verdien på premien er kr. 1.000, -.

I tillegg kan du vinne Elvita vaffeljern fra Elon, verdi kr. 600,-, gavekort 2x Skyline a 2 timer hos Skyland Myrene, verdi kr. 530,-, og gavekort på gratis inngang for 1. barn hos Bulder Lekeland Myrene, verdi kr. 175,-.

Det som er viktig å merke seg er at loddene trekkes umiddelbart og direkte i Sparebanken Sør Amfi etter Folkets Kamp. Her MÅ loddet ditt være tilstede enten ved at du selv eller en stedfortreder er der med loddet. Dersom vinneren ikke gir seg til kjenne kort tid etter det er trukket, vil vinnersjansen bortfalle og nytt lodd trekkes. Dette gjøres til vi har en tilstedeværende vinner på hver premie!!

Se premiene her;