FOLKETS KAMP: Kiwi Agder, Korslund AS, Lucky Frisør, Nedig AS, Næringsmegleren er med på kr 2,- per tilskuer! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Kiwi Agder, Korslund AS, Lucky Frisør, Nedig AS, Næringsmegleren er med på kr 2,- per tilskuer!

Kiwi Agder, Korslund AS, Lucky Frisør, Nedig AS, Næringsmegleren, er alle sammen med på kr 2,- per tilskuer tilskuer til Folkets kamp!

Du kan fortsatt hente ut billetter til Folkets kamp! Klikk her for å hente ut dine billetter!

Kiwi Agder

Kiwi er en velkjent butikkjede som har gjort seg markant gjeldende innen dagligvarehandelen. Med sitt karakteristiske grønne logo og fokus på rimelige priser, har Kiwi etablert seg som et populært valg blant forbrukere i Norge. Butikkjeden tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, fra ferske frukt og grønnsaker til meieriprodukter, kjøttvarer og husholdningsartikler. Kiwi har også styrket sitt omdømme ved å legge vekt på miljøvennlige initiativer, som for eksempel redusert bruk av plastemballasje og satsing på økologiske produkter. Med et nettverk av butikker spredt over hele landet, har Kiwi klart å bygge en solid posisjon i det norske dagligvaremarkedet ved å imøtekomme kundenes behov for rimelige priser og et variert utvalg av kvalitetsprodukter.

Korslund AS

Korslund AS er et frittstående revisjons- og rådgivningsfirma med tilhold i Arendal. Vi gir våre kunder en solid samtalepartner, god skatterådgiver, revisor og rådgiver, og på denne måten lever vi tett på den virkeligheten mange av våre kunder befinner seg i. Vi har erfaring innen revisjon og rådgivning for små og mellomstore selskaper. Juridisk kompetanse og andre spesielle rådgivningstjenester henter vi etter behov fra aktører med den riktige kompetansen. 

Ta gjerne kontakt for en prat.

Kontakt: haakon@korslund.as

Telefon: 99 21 70 51

Lucky Frisør

Lucky Frisør er en av Norges ledende frisørkjeder med syv salonger i Arendal, Grimstad og Tvedestrand. Hos oss får du alltid det siste innen frisørtjenester av høy faglig kvalitet samt kvalitetsprodukter til markedsledende priser.

Nedig AS

NEDIG er totalleverandør av elektrotekniske anlegg

NEDIG er et elektroinstallasjonsfirma med 55 ansatte. Vi er en totalleverandør av elektrotekniske anlegg og utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg. Vi påtar oss små og store oppdrag enten det er rehabilitering, nybygg, service eller tavlebygging for skip og offshore.

NEDIG er lokalt eid, og ble etablert i 1997. De tre første årene var aktiviteten kun rådgiving og prosjektering av elektriske installasjoner på land, skip og offshore.
I 2001 startet vi opp med elektroinstallasjon og ansatte elektrikere og lærlinger. Lokalene i Havnegata 2 ble byttet ut med egne lokaler i Vestre Strømsbuvei 5. I 2012 flyttet vi til Sørsvanngården på Stoa i Arendal.

Vi er godkjent lærebedrift og har lærlinger både i elektriker faget og telekom faget.

Næringsmegleren

Næringsmegleren AS ble etablert i 2001 og består av ni fremoverlente og høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er Sørlandets eneste eiendomsmegler som utelukkende fokuserer på næringseiendommer. Våre kontorer er lokalisert i Kristiansand og Arendal, og vi har er geografisk nedslagsfelt som omfatter hele Agder.

Næringsmeglerens visjon er å inspirere og bidra til verdiskapning på Sørlandet. Det oppnår vi blant annet ved å være et naturlig møtested for virksomheter som skal kjøpe, selge, leie eller leie ut næringseiendom. Spør oss om næringseiendom på Sørlandet – vår kompetanse, erfaring og brede kontaktnett er din garanti for en grundig, ryddig og lønnsom eiendomshandel.

Næringsmegleren er riktig adresse for gode forretninger.

Tusen takk til Kiwi Agder, Korslund AS, Lucky Frisør, Nedig, Næringsmegleren for deres sjenerøse bidrag til Folkets kamp! Deres støtte gir ikke bare økonomisk styrke, men også et kraftig uttrykk for samhold og fellesskap. Med slike dedikerte partnere blir Folkets kamp virkelig en suksess!

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.