FOLKETS KAMP: Gard, Grindberg-Olivias Hus, Grundes Byggshop, Havblikk Legesenter og HSH Entreprenør støtter Folkets Kamp og Ønsketransporten med 2 kroner per tilskuer! – ØIF Arendal
Gard, Grindberg, Grundes Byggshop, HSH og Havblikk Legesenter støtter ØIF Arendal
Vi takker Gard, Grindberg-Olivias Hus, Grundes Byggshop, Havblikk Legesenter og HSH Entreprenør med deres bidrag på kroner 2.- per tilskuer til Folkets Kamp. Bildemontasje: ØIF Arendal.

FOLKETS KAMP: Gard, Grindberg-Olivias Hus, Grundes Byggshop, Havblikk Legesenter og HSH Entreprenør støtter Folkets Kamp og Ønsketransporten med 2 kroner per tilskuer!

Vi setter stor pris på at Gard, Grindberg, Grundes Byggshop, Havblikk Legesenter og HSH Entreprenør Arendal har engasjert seg i å støtte «Folkets kamp». For hver tilskuer som fyller hallen under håndballkampen mot Fjellhammer den 19. november klokken 17:00, vil disse selskapene støtte «Folkets kamp» på 2 kroner per tilskuer. Dette initiativet understreker deres sterke støtte til det lokale idrettsmiljøet og samler samfunnet til en spennende begivenhet.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Gard

Gard fokuserer på å gi den maritime næringen forsikringsprodukter som tilbyr økonomisk beskyttelse og praktisk bistand når katastrofer inntreffer. Gards utvikling er nært knyttet til utviklingen av moderne shipping- og forsikringsnæringer. Det ble grunnlagt i Arendal og er nå det største sjøforsikringsselskapet

i verden, og kan tilby redere og operatører, verft, entreprenører og oljeselskaper en bredde og et utvalg av produkter som ikke er tilgjengelig andre steder.

Adresse: Kittelsbuktveien 31, 4836 ARENDAL

Grindberg – Olivias Hus

Grindberg-Olivias Hus er en livstilsbutikk som selger ledende merkevarer innen møbler, interiør, klær og sko. De tilbyr blant annet rådgivning, hjemmebesøk og gratis levering hvis du kjøper møbler hos dem.

«Velkommen til Grindberg, la deg inspirere! Vi gjør dine interiørdrømmer til virkelighet. Teamet vårt sørger for at du er i fokus og at dine drømmer blir vår utfordring.»

Adresse Olivias Hus: Markens Gate 9, 4611 Kristiansand
Adresse Grindberg: Tangen 20, 4608 Kristiansand
Tlf: 38 04 08 00

Grundes Byggshop

Grundes Byggshop AS ble etablert av Grunde Snøløs i Mai 1991. De holder til på Stoa Handelsområde på utsiden av Arendal, rett ved E18. De er for tiden 9 faste ansatte. Der de fleste av dem ble ansatt i tidsrommet 1992-1996. Grundes er en frittstående byggevarehandel, ikke tilsluttet noen kjede, og fører det meste av byggevarer, med unntak av VVS, flis og malingsprodukter. En av deres nisjer er stor lagerføring av vinduer og dører, som de sender over hele landet.

Adresse: Stoaveien 10, 4848 Arendal

Havblikk Legesenter

Alle legene ved Havblikk utarbeider førerkortattester samt generelle helseattester. Dr. Nystedt, sertifisert sjømannslege, utarbeider i tillegg sjømannsattester samt offshoreattester og dykker- og pilotattester. Havblikk legesenter har åpningstider Mandag-fredag fra 08.00-15.00.

Adresse: Kystveien 154, 4842 Arendal

HSH Entreprenør Arendal

HSH er en mellomstor entreprenør og eiendomsutvikler, med fokus på Sørlandet. Bedriften ble startet i Krisitansand i 1947 og etablerte kontor i Arendal (HSH Entreprenør Arendal) i 2019. HSH utvikler og oppfører alle typer bygg for offentlige og private byggherrer, så vel som i egenregi. Konsernet har oppført omlag 2000 boenheter til nå, hvorav 50 i Arendal i perioden 2019-2022.

Besøksadresse: Strømsbusletta 9P, 4847 Arendal

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets Kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Hent GRATISbilletter her.