FOLKETS KAMP: Hjelp oss og sette publikumsrekord på seriekamp i Sparebanken Sør Amfi!! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Hjelp oss og sette publikumsrekord på seriekamp i Sparebanken Sør Amfi!!

Søndag er det klart for Folkets kamp, kampen der det er gratis inngang og hvor klubben har jobbet i lengre tid for å få bedrifter og private til å gi et kronebeløp pr. tilskuer som kommer i hallen. P.t. er det kommet inn kr. 292,- pr. tilskuer og primus motor for Folkets kamp, Jørn Holmestrand er klar på at dette tallet skal klatre til godt over kr. 300,- før søndag. Hva kan du bidra med tenker du?! -Det viktigste du kan gjøre er å komme på kamp!! Jo flere som er i hallen søndag, jo flere kroner blir det igjen til klubben.

NY PUBLIKUMSREKORD?

Publikumsrekorden på seriekamp i Sparebanken Sør Amfi er på 2100 tilskuere, denne rekorden ble satt like før covid perioden. Nå er det virkelig på tide å slå denne rekorden og det grundig, hva hadde vel vært hyggeligere enn å slå den på nettopp folkets kamp? Det du må gjøre er å gå inn på ØIF appen eller vår hjemmeside å hente ut billett, og ikke minst komme i Sparebanken Sør Amfi søndag kl. 17.00. Da er du forhåpentligvis med på å sette en ny rekord!!

FRIGI BILLETTER SOM IKKE BLIR BRUKT!!

Vi henstiller til at alle samarbeidspartnere, sesongkort innehavere og alle andre med billett til kampen, som allikevel ikke har mulighet til å bruke billetten sin om å frigi billetten. Da vil andre som har lyst til å komme på kamp mulighet til å bruke billetten. Det er VIKTIG å ta med at det fortsatt er mye billetter igjen og at vi i tillegg til sitteplasser også har ståplasser rundt amfiet, med veldig god utsikt til det som skjer på banen. Vi har i tillegg fått mulighet i dag til å åpne feltet A3, så her er det masse ledige seter ved siden av hverandre om dere er flere som skal se kampen sammen. Da er det bare å krysse fingrene for at rekorden ryker og at vi kan oppleve opp mot 2500 elleville tilskuere i Sparebanken Sør Amfi på søndag!! Billetter henter du ut her; OIF – billettsalg (woow.no).