FOLKETS KAMP: Autotrade, Corner Arendal, Crayon, Fagmøbler Arendal, Hisøy Elektro, Idrettsleiren og Klart Regnskap støtter Folkets Kamp med 1 krone per tilskuer! – ØIF Arendal
Vi takker Autotrade, Corner Arendal, Fagmøbler Arendal, Crayon Arendal, Hisøy Elektro, Idrettsleiren og Klart Regnskap for deres støtte til Folkets Kamp. Bildemontasje: ØIF Arendal.

FOLKETS KAMP: Autotrade, Corner Arendal, Crayon, Fagmøbler Arendal, Hisøy Elektro, Idrettsleiren og Klart Regnskap støtter Folkets Kamp med 1 krone per tilskuer!

Vi setter stor pris på at Autotrade Arendal, Corner Arendal, Crayon, Fagmøbler Arendal, Hisøy Elektro, Idrettsleiren og Klart Regnskap har engasjert seg i å støtte «Folkets kamp». For hver tilskuer som fyller hallen under håndballkampen mot Fjellhammer den 19. november klokken 17:00, vil disse selskapene støtte «Folkets kamp» på 1 krone per tilskuer. Dette initiativet understreker deres sterke støtte til det lokale idrettsmiljøet og samler samfunnet til en spennende begivenhet.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Autotrade Arendal

Auto-Trade AS har over 30 års erfaring med kjøp og salg av bruktbiler. De tilbyr også utleie av person og varebiler til rimelige priser.

Adresse: Sørsvannsveien 27, 4848 Arendal

Corner Arendal

Corner Arendal er en ekte familiebedrift med dype røtter på Sørlandet. Historien begynte i 2008, da Willy startet for seg selv og åpnet dørene til Corner. Med sin lidenskap for klær og mote, har han vært selve hjertet av butikken i årevis. Fra å hjelpe kunder med å finne riktig størrelse på dressen, til å finne det perfekte antrekket, har Willy skapt en varm og innbydende atmosfære. Slik har Willy bygget et solid rykte for kundeservice og ekspertise.

I de senere årene har sønnen Eigill, blitt mer involvert i driften av Corner. Å bringe Corner inn i den digitale tidsalderen med deres nettbutikk har vært en utfordrende og givende reise, og de er stolte av å kunne tilby sine produkter til kunder over hele landet. Corner er stolte av å være en del av Arendals lokalsamfunn, og har alltid satt kundetilfredshet og personlig service i høysetet. Ved inngangen til deres butikk finner du det karakteristiske inngangspartiet som har ønsket kunder velkommen i over 15 år. Et sted der historie møter nåtid, og hvor du kan finne unike klesplagg som passer din personlige stil.

Adresse: Kirkegaten 5, 4836 Arendal

Crayon

Crayon har hovedkontor i Oslo, med flere enn 4000 ansatte fordelt på over 50 kontorer i flere enn 46 land. Som et kundefokusert og leverandør-agnostisk IT-konsulentselskap bistår vi våre kunder med å velge de beste løsningene tilpasset deres forretningsbehov og budsjett. For å levere de beste tjenestene og løsningene for våre kunder investerer vi i menneskene som står bak teknologien.

Hemmeligheten bak full oppnåelse av potensialet ved teknologi er ikke kun basert på systemer og strukturer – men også i minst like stor grad å verdsette folks kunnskap. Vi praktiserer digital transformasjon ved å kombinere potensialet hos våre folk med våre kompetanseområder innen programvare, skytjenester, data og AI.

Adresse: Bendiksklev 2, 4836 Arendal

Fagmøbler Arendal

Fagmøbler Arendal leverer alt av møbler til ditt hjem. God service, god kvalitet og svært konkurransedyktige priser. Velkommen til Stoa, de har mye spennende å vise deg!

Adresse: Stoaveien 6, 4848 Arendal

Hisøy Elektro

Hisøy Elektro ble etablert i 1994, og har hele tiden satset mye på å være en ledende servicebedrift med kort responstid og dyktige medarbeidere. De er et autorisert el. installatør- og autorisert teleinstallatør-firma samt medeier i Elkonor.

Adresse: Vesterveien 193, 4817 His

Idrettsleiren

Leiren er for barn og ungdom i alderen 11 til 17 år (fyller inne- værende år) som liker å være i aktivitet. Det stilles ikke krav om at du skal være aktiv i noen idrett for å kunne delta på leiren.

Leiravgiften dekker alle kostnader inkl. tre daglige mål- tider og frukt. Det vil også være mulig å få kjøpt kioskvarer på leiren hvis man trenger litt ekstra proviant utenom måltidene. Alle idretter tilpasses
både nybegynnere og viderekommende. Barna deles i grupper og har faste instruktører gjennom hele

leiren. Dra med deg venner og kjente på leir. Og kjenner du ingen som skal dra… bli med likevel! Idrettsleiren garanterer at du finner noen å ha det gøy sammen med.

23. – 27. juni 2024

Hove leirsenter på Tromøya, Arendal.

Klart Regnskap

KLART Regnskap er regnskapsbyrået som kombinerer de nyeste digitale løsningene med god gammeldags kundeservice. Vi er til stede for kundene våre og ønsker å skape de varige relasjonene. Som kunde av oss kan du være trygg på at tallene dine blir tatt hånd om av erfarne, grundige, pålitelige og ansvarsbevisste ansatte. Om du har en liten eller mellomstor bedrift og trenger hjelp til tallene dine, eller hjelp til å nå dine mål så er vi klare for å hjelpe deg. La oss jobbe sammen! Gjør det du kan og tjener penger på – vi kan regnskap og det elsker vi! Les mer om oss på www.klartregnskap.no

Besøksadresse: Kirkegaten 5, 4836 Arendal

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets Kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Hent GRATISbilletter her.