FOLKETS KAMP: Agder Sparebank, Din forsikring, Egil Bringsverd eftf. VVS, Mobit Arendal, EYDE Mooring Solutions, Fargerike Christensen og Fargerike Arendal er inne med kr 2,- til Folkets kamp! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Agder Sparebank, Din forsikring, Egil Bringsverd eftf. VVS, Mobit Arendal, EYDE Mooring Solutions, Fargerike Christensen og Fargerike Arendal er inne med kr 2,- til Folkets kamp!

Til søndag samles støttespillere fra ulike bransjer i en solidarisk gest mot Folkets kamp. Agder Sparebank, Din forsikring, Egil Bringsverd eftf. VVS, Mobit Arendal, Eyde Mooring Solutions, Fargerike Christensen og Fargerike Arendal bidrar med kr 2,- for å styrke Folkets kamp.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Agder Sparebank

Agder Sparebank ble etablert 15.august 2022 som et resultat av fusjon mellom Østre Agder Sparebank og Arendal og Omegns Sparekasse. Agder Sparebank skal være en lokal og selvstendig bank som skal delta i samfunnsutviklingen i bankens primærområde og har kontorer i Arendal, Tvedestrand, Risør, Vegårshei og på Brokelandsheia.

Din Forsikring

Vi er et nyetablert forsikringsagentur i sentrum av Lillesand, som alltid er åpen for nye og dyktige medarbeidere! Vår samarbeidspartner er Watercircles AS på skade og YouPlus på personforsikring. Vi selger over tlf, e-post og direkte møter ved behov. Målgruppen vår er privatforsikring på bil, hus, innbo, båt, reise, livsforsikring, uføre og sykdom.

Kontaktperson: Daglig leder Henrik Terjesen
Adresse: Østregate 6A, 4790 Lillesand
Telefon: 38134411

Egil Bringsverd eftf. VVS

Rørleggerfirmaet Egil Bringsverd startet virksomhet i 1979 og driver en allsidig virksomhet innenfor rørleggerfaget. Vi er en faglig dyktig og erfaren gjeng med ansatte og holder til på Klodeborg ca. 4 km vest for Arendal, hvor vi har med utstilling, kontor og lager.

Firmaet tar oppdrag både i privat og næring. Vi har gode kunnskaper når det gjelder sanitærinstallasjoner, pumpe- og renseanlegg, sprinkling samt kjøle- og varmeinstallasjoner.

Mobit Arendal

Mobit Arendal (Eracom) ble  etablert av tidligere medarbeidere i KP-Teknikk. Mobit Arendal har åtte ansatte og lokalisert med butikk og kontorer på Stoa. Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og vi har flere leverandører innen alle kategorier. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy løsningen for deg. Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan stille opp og levere raskere enn de fleste.

Slik sørger vi for at du får det du trenger for å dekke bedriftens behov både i dag og fremover.

Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Stoaveien 3A
4848 Arendal
Tlf: 37 00 57 00
E-post: post@eracom.no

EYDE Mooring Solutions

EYDE Mooring Solutions er historien om lidenskap for maritime næring, års erfaring, ønsket om å bygge en global virksomhet fra Sør-Norge, og fremfor alt troen på at vi kan hjelpe våre kunder med å lykkes ved å levere de nødvendige fortøyningssløsningene for dem. Vår ambisjon er å være en foretrukket partner basert på vår dype kunnskap om produktene våre, konstant fokus på sikkerhet og dedikasjon til våre kunder. Vi vil samarbeide tett med partnerne våre for å sikre at kundene våre får de produktene de trenger, støttet av den beste globale servicen. Årsaken til at vi har navngitt selskapet vårt EYDE Mooring Solutions, er inspirasjonen fra grunnleggeren av norsk industri, Sam Eyde. Han var en pioner og begynte å bygge industrien sin i den samme byen der vi etablerer selskapet vårt. Arendal er kjent for mange suksesshistorier innen maritim og offshore-markedet.

Vi vil være den neste!

Fargerike Christensen

Vi startet på 60-tallet en teppebutikk på toppen av Vesterveien i Arendal.

Her både solgte vi, og la teppegulv for våre kunder. Sortimentet utvidet seg raskt til blant både møbelstoffer, belegg, tapet og maling. Det har alltid vært viktig for oss med kontinuerlig forbedring av våre produkter og tjenester, og hva vi kan tilby våre kunder. Vårt varesortiment ble utvidet i butikken i Arendal, men hadde et stort byks når vi flyttet til våre nye lokaler på Stoa i 1985, hvor vi også kunne tilby våre kunder produkter og tjenester innenfor maling, gulv, fliser og håndverkertjenester. Fargerike Christensen er et solid drevet selskap som siden oppstart har hatt en sunn og fornuftig drift og stabil utvikling. Dette har ført til at vi nå er blitt distriktets største og ledende interiørforretning med egen håndverksavdeling med malere, gulvlegger, flislegger og tømrere. Vi har mer enn 40 dyktige ansatte som står klare for å hjelpe deg med ditt neste oppussingsprosjekt.

Fargerike Arendal

Vår butikk holder til på Stoa v/Stoa senter. Her er vi en kreativ gjeng med mye fagkunnskap og estetisk kompetanse. Hos oss finner du en stor butikk med masse inspirasjon. Vi har et bredt vareutvalg av maling, tapet, gulv (parkett, laminat, vinyl, vegg til vegg teppe).Vi står klare til å hjelpe deg med vår fagkunnskap når det gjelder fargevalg, valg av riktige produkter og komplette løsninger.

Velkommen til oss!

Tusen takk til Agder Sparebank, Din forsikring, Egil Bringsverd eftf. VVS, Mobit Arendal, Eyde Mooring Solutions, Fargerike Christensen og Fargerike Arendal for deres sjenerøse bidrag til Folkets kamp! Deres støtte gir ikke bare økonomisk styrke, men også et kraftig uttrykk for samhold og fellesskap. Med slike dedikerte partnere blir Folkets kamp virkelig en suksess!

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.

Vi vil også rette en ekstra takk til Sparebanken Sør som er rause og lar oss invitere andre finansbedrifter til å bli med på Folkets kamp!