FOLKETS KAMP: Barbu Fiskebutikk, Brødrene Dahl, Byggefirma Thorvald Hansen, Ctrl Alt Complete og DBL støtter Folkets Kamp med kroner 2.- per tilskuer! – ØIF Arendal
Barbu Fiskebutikk, Brødrene Dahl, Byggemester Thorvald Hansen, CTRL Alt Complete og DBL støtter med kroner 2.- per tilskuer. Montasje: ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Barbu Fiskebutikk, Brødrene Dahl, Byggefirma Thorvald Hansen, Ctrl Alt Complete og DBL støtter Folkets Kamp med kroner 2.- per tilskuer!

Vi setter stor pris på at Barbu Fiskebutikk, Brødrene Dahl, Byggefirma Thorvald Hansen, Ctrl Alt Complete, DBL AS har engasjert seg i å støtte «Folkets kamp». For hver tilskuer som fyller hallen under håndballkampen mot Fjellhammer den 19. november klokken 17:00, vil disse selskapene støtte «Folkets kamp» på 2 kroner pr tilskuer. Dette initiativet understreker deres sterke støtte til det lokale idrettsmiljøet og samler samfunnet til en spennende begivenhet.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Barbu Fiskebutikk

Fiskebutikk lokalisert på brygga i Barbu. De har et stort utvalg i skalldyr og fisk, og har alltid ferske varer!

Tlf: 37 00 12 10

Adresse: Kystveien 30B, 4841 Arendal

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er en av Norges ledende tekniske handelsbedrifter, med en omsetning på 8 mrd. Deres virksomhet er Norges største innen salg og distribusjon av VVS, VMT og Industri. Sortimentet omfatter produktområder fra baderomsmøbler til vannkraftanlegg. Brødrene Dahl skal gjøre hverdagen enklere for kunden. Gjennom effektiv tilgang på varer, system og informasjon, bidrar de til økt verdiskapning i bransjer de er involvert i. Pålitelig og rask leveringstjeneste skal sikre kundene riktige varer til rett tid og sted.

Adresse: Industritoppen 33, 4848 Arendal

Byggefirma Thorvald Hansen

Byggefirma Thorvald Hansen AS er en totalentreprenør innen bygg. De legger stor vekt på kvalitet til sine kunder.

Tlf: 926 13 680

Adresse: Gml.Birketveitveien 42, 4870 Fevik Grimstad

Ctrl Alt Complete

Ctrl Alt Complete AS hjelper din bedrift med å levere på tid med reduserte kostnader og økt kontroll. De kan forbedre konkurransefortrinnet til bedriften din, slik at du kan by på større prosjekter med høyere krav til dokumentasjon. I tillegg reduseres risiko slik at bedriften unngår sårbarhet ved sykdom, ferieavvikling eller ved at medarbeidere slutter. ​Få tilgang på kunnskapen du trenger uten å ansette!​ De vil gi deg en fleksibel, forutsigbar og strukturert leveranse basert på sin erfaring, integritet og deres service-minded tilnærming.​ Hos Ctrl Alt Complete er kunden i fokus!

Adresse: Tromøyveien 24, 4841 Arendal

DBL AS

DBL AA er et selskap med lang erfaring innen butikk og kontor lokaler. De har i senere tid hjulpet å pusse opp apotek-lokaler på Forus, Maura, Nodeland, Søgne og Ålesund.

Adresse: Industritoppen 6C, 4848 Arendal

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets Kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.