FOLKETS KAMP: Viking Norsafe og XL-Bygg Nidelven Bruk støtter Folkets Kamp med kr 5.- per tilskuer! – ØIF Arendal
Viking Norsafe og XL-Bygg Nidelven Bruk støtter Folkets Kamp med kr 5.- per tilskuer. Montasje: ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Viking Norsafe og XL-Bygg Nidelven Bruk støtter Folkets Kamp med kr 5.- per tilskuer!

Vi setter stor pris på at Viking Norsafe og XL-Bygg Nidelven Bruk har engasjert seg i å støtte «Folkets kamp». For hver tilskuer som fyller hallen under håndballkampen mot Fjellhammer den 19. november klokken 17:00, vil disse selskapene støtte «Folkets kamp» med 5 kroner pr tilskuer. Dette initiativet understreker deres sterke støtte til det lokale idrettsmiljøet og samler samfunnet til en spennende begivenhet.

Viking Norsafe

«Din sikkerhet er trygg med oss»

VIKING Life-Saving Equipment gir deg alle løsningene du trenger for å holde deg trygg. Deres utvalg omfatter alt fra livbåter, hurtiggående redningsbåter og evakueringssystemer til redningsflåter, personlig verneutstyr, brannslokkingsutstyr og sikkerhetsopplæring. Drevet av bransjens sterkeste nettverk, leverer de verdensomspennende utstyrstjenester med flere merker med OEM-kvalitet og støtter de tusenvis av maritime og offshore-operatører som foretrekker å abonnere på sikkerhetsoverholdelse med en sikkerhetsavtale med fast pris.

XL-Bygg Nidelven Bruk

Nidelven Bruk er trelast- og byggevareleverandøren med beliggenhet på Skarpnes mellom Arendal og Grimstad. De har et svært stort utvalg av dimensjoner innen konstruksjonslast, innvendige og utvendige paneler i gran og furu, samt annen trelast. Herunder inngår også deres rikholdige lager av trykkimpregnert trelast. Limtredragere er lagervare i 12 meters lengde. Bedriften har også egen høvleriproduksjon, samt egen produksjon av trykkimpregnert trelast. 

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets Kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.