FOLKETS KAMP: The Sundes og Bonden fra Bjorbekk inne med 5kr pr tilskuer! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: The Sundes og Bonden fra Bjorbekk inne med 5kr pr tilskuer!

Klar for å skape magi på tribunen – The Sundes og Bonden fra Bjorbekk er inne med 5kr pr tilskuer til Folkets kamp!

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

The Sundes

The Sundes (F.v: Ingrid Sunde, Kaja Sunde Birkeland, Ida Sunde Birkeland og Kari Sunde) – et navn som klinger som en hymne blant håndball-entusiaster. Denne familiens dedikasjon og lidenskap for ØIF Arendal er ikke bare synlig, den er en viktig del av klubbens DNA. På tribunene, i hver krik og krok av Norges håndballhaller, finner man dem – en kraftfull enhet som støtter sitt lag, uansett hvor reisen går. Deres tilstedeværelse er mer enn et synlig nærvær; det er en støtte av ren kjærlighet og dedikasjon. Mellom jubelrop og taktfaste klapp, formidler Sundes en urokkelig tro på sitt lag. ØIF Arendal vet at denne støtten gir styrke både på hjemme- og bortebaner. Takken rettes med dyp takknemlighet.

Bonden fra Bjorbekk

Bonden fra Bjorbekk er alltid med å hjelper ØIF Arendal under våre arrangementer. Vi takker for innsatsen som dere alltid legger ned for klubben, og takker for støtten til Folkets kamp!

Tusen takk til The Sundes og Bonden fra Bjorbekk for deres sjenerøse bidrag til Folkets kamp! Deres støtte gir ikke bare økonomisk styrke, men også et kraftig uttrykk for samhold og fellesskap. Med slike dedikerte partnere blir Folkets kamp virkelig en suksess!

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.