FOLKETS KAMP: Stendi med på 7kr pr tilskuer, NSE Fagstillas og Haralds Pub inne med 5kr pr tilskuer! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Stendi med på 7kr pr tilskuer, NSE Fagstillas og Haralds Pub inne med 5kr pr tilskuer!

Stendi har gitt beskjed om at de er inne med 7 kroner per tilskuer til Folkets kamp, mens NSE Fagstillas og Haralds Pub støtter arrangementet med 5 kroner per tilskuer.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Stendi

Stendi er Norges største private leverandør av omsorgstjenester, med et landsdekkende tilbud innen heldøgns bo- og omsorgstjenester, barnevern og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi bistår kommuner og stat med et bredt spekter av omsorgstjenester til barn, unge og voksne, og er en del av det offentlig-private samarbeidet innen helse og omsorg. 

Fra Alta i nord til Mandal i sør

I Stendi tilbyr vi tjenester til kommuner i hele landet, og har ca. 6000 medarbeidere fra nord til sør. For barn og unge har Stendi foster- og beredskapshjem, i tillegg til tjenester innen barnevern og ettervern. For voksne har vi et fleksibelt og landsdekkende tilbud av bo- og omsorgstjenester til mennesker med ulike og ofte komplekse behov. Tilbudet er ofte tilpasset brukernes og kommunens aktuelle behov. Som leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) har Stendi Assistanse fordel av å være del av et stort og landsdekkende selskap med bred kompetanse og innen omsorg. 

NSE Fagstillas

NSE Fagstillas AS har lang erfaring som ISO-bedrift. (Isolasjon, Overflate og Stillas). Sammen med NSE Gruppen leverer vi et bredt spekter av tjenester i ulike markedssegmenter. Vi har vært lokalisert på Krøgenes utenfor Arendal siden 2006, men bedriften ble etablert allerede i 1989. Her disponerer vi lager og  administrasjonsbygg med bl a moderne undervisningslokaler til vår kursvirksomhet. Navnet vårt, NSE, er satt sammen av forbokstavene i de tre verdiene virksomheten vår er forankret i: Nøyaktighet, Sikkerhet og Erfaring.

Haralds Pub

En koselig liten brun pub i hjertet av Arendal sentrum. Her kan du nyte rolige ettermiddager eller kvelder med gamle eller nye venner, uten å måtte konkurrere med høy musikk. Personalet er serviceminded og vennlig, og alltid tilgjengelig for en prat. Vi serverer drikke og mat. Uteområdet er omgitt av grønne planter og roser, og tilbyr behagelig skygge fra den varme sommersolen og store paraplyer når det regner. Åpent 7 dager i uken.

Tusen takk til Stendi, NSE Fagstillas og Haralds Pub for deres sjenerøse bidrag til Folkets kamp! Deres støtte gir ikke bare økonomisk styrke, men også et kraftig uttrykk for samhold og fellesskap. Med slike dedikerte partnere blir Folkets kamp virkelig en suksess!

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.