FOLKETS KAMP: Sør Amfi begynner å fylle seg opp! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Sør Amfi begynner å fylle seg opp!

Det virker som om spenningen bygger seg opp for den kommende kampen mellom ØIF Arendal og Fjellhammer den 19. november kl. 17:00! Billettene går unna, og B-feltene begynner å fylles opp, med B1 allerede fullt og bare noen få ledige seter igjen på B2 og B3.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Men fortvil ikke! Det er fortsatt muligheter til å være en del av Folkets kamp. Felt A1 har 55 ledige seter, og C-feltet har hele 168 ledige seter tilgjengelig. Så, hvis du ikke har sikret deg billett enda, anbefales det på det sterkeste å hoppe inn i ØIF appen og sikre din plass nå før det er for sent.

For de som allerede har billetter men av ulike grunner ikke kan delta, oppfordres det til å fristille billettene gjennom ØIF appen. På den måten kan andre entusiastiske supportere få muligheten til å oppleve kampen live.

Sparebanken Sør Amfi fyller seg opp! Foto: Jan Espen Thorvildsen

La oss fylle hallen sammen og støtte laget for en uforglemmelig opplevelse!