UNGGUTTA: Referat etter helgens Lerøy kamper! – ØIF Arendal

UNGGUTTA: Referat etter helgens Lerøy kamper!

I etterkant av helgens spennende Lerøy kamper, satte vi oss ned med G18 trener Martin Birkeland for å høre hans tanker og perspektiver på lagets prestasjoner.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

– Hvordan gikk kampene i helgen, spurte vi trener for G18 Martin Birkeland.

– Det gikk dessverre ikke vår vei i helga. Vi møter et solid Haslum, som har mange spennende spillere som har erfaring fra både 2.div og elite. Vi havner fort bakpå, og klarer aldri å komme oss inn i kampen. Til tider spiller vi fin håndball, men vi var mange hakk bak Haslum i dag. Kampen mot Grenland var en mer spennende affære. Grenland hadde også tapt mot Haslum, og vi var klare for at det var 2, 3 spillere vi måtte passe ekstra på. Vi klarer oss greit, men også her ender vi bak fra start. Enkelte fine momenter, og tvinger Grenland til å ta en timeout, men det ender ut i tap dessverre. Selv om 2.omgsng ender i seier, svarer Birkeland

– Er det noe dere tar med dere videre, inn mot de neste Lerøyrundene?

– Ja, mye å forbedre og enkelte momenter fra kampen. Vi tar med oss forsvaret fra Grenland kampen, og evnen til å ikke gi opp. Guttene viser en skikkelig vilje til å prøve å vinne tilbake kampen etter to dårlige starter, sier Brikeland.

– Vil du legge legge til noe?

– Ja, jeg vil trekke fram Trygve Gustvoll og Jan Eivind Johnsen som blir kåret til BB i kampene våre. Så jeg vil takke publikum for en fantastisk stemning, begge kampene. Hele kampene, tusen takk!