BØRSEN: – I dag er du god! – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: – I dag er du god!

– I dag er du god, ropte tilreisende ØIF-tilhengere til Kristijan Jurisic da han reddet ett av mange kantskudd mot Haslum. ØIF Arendal herjet med Haslum og vant 32-19. Men hvem var best på børsen?

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Keeper Kristijan Jurisic var utvilsomt banens beste i søndagens oppgjør. Han havnet til slutt med en redningsprosent på 39, og spesielt imponerte han på kantskudd. Kun fire innslupne mål fra Haslums kantspillere var fasiten. Et straffekast reddet han også. Klassespill og 5 poeng til ØIF-keeperen.

Kristijan Jurisic feirer redning. Akrivfoto : Helge N. Olsen

Ute på banen lekte Mathias Larson tidvis med Haslum. Dansken klatret til topps på eliteseriens toppscorerliste med sine 8 mål mot Haslum, men det ble likevel litt mange bom totalt. Derfor «bare» 3 poeng på børsen. Totalt har Larson scoret 75 mål i årets eliteserie. Tre mer enn Tobias Grøndahl fra Elverum.

2 poeng går til Birk Herman Inselseth. Birk scoret på fire av åtte skudd, og sto også frem som assistkonge i kampen sammen med Mario Matic.

Det siste poenget går til Sondre Gjerdalen. Han er solid både forover og bakover og scorer på fire av fire.

Sondre Gjerdalen scorte på 4/4 i dag. Arkivfoto: Helge N. Olsen

Honnør også til unge Vemund Ask som har lagt igjen all respekt i garderoben, går stadig på mål og signerer noen herlige scoringer.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Båsland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.