UNGGUTTA: Øyestad G18 skal ut i Lerøyserien på hjemmebane! – ØIF Arendal

UNGGUTTA: Øyestad G18 skal ut i Lerøyserien på hjemmebane!

G18 gjør seg klare for en intens og actionfylt helg når de tar på seg Lerøyserien på hjemmebane i Nedenshallen. Med to kamper på rad mot Haslum HK og Grenland TH, er det garantert å bli et fyrverkeri av håndballkunst.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Ungguttene møter Haslum HK klokken 11:00 i dag og Grenland TH klokken 19:00. Vi fikk sjansen til å snakke med G18s hovedtrener, Martin Birkeland, om lagets mål og forventninger for turneringen. – Guttene har satt klare felles mål. Vi sikter mot å kapre en plass i øvre halvdel av tabellen. Vi er optimistiske, samtidig som vi er realistiske med utfordringene. Til tross for noen skadeutfordringer, går vi for seier i hver eneste kamp, delte Birkeland.

Trygve Naustvoll og Tengel Lindheim. Øyestad G18.

Når vi spurte om hvorfor folk bør komme og støtte Øyestads unggutter i Lerøyserien, la treneren vekt på den lokale forankringen. – Disse unge guttene er lokale. De er spillere som brenner for å være en del av ØIF-familien i fremtiden. Arrangementet vil være fantastisk, med livlig støtte fra tribunen. Hvert kjente ansikt på tribunen vil være en katalysator for guttenes motivasjon til å kjempe enda hardere, sa Birkeland.

Martin Birkeland, hovedtrener for G18, oppfordrer alle til å komme med sin støtte, løfte taket med jubel, og lover at guttene vil gi tilbake med sitt spill og engasjement.

Det lover godt for en helg med heftig håndballaction, lokale unggutter som streber etter suksess og en spennende atmosfære i Nedenshallen. Så, sett av tid og kom og støtt G18 i Lerøyserien – det blir garantert et show verdt å få med seg!