JOSIP VIDOVIC: – Folkets Kamp gir oss energi og kan inspirere yngre spillere! – ØIF Arendal

JOSIP VIDOVIC: – Folkets Kamp gir oss energi og kan inspirere yngre spillere!

I forkant av «Folkets kamp» tok vi en prat med kaptein Josip Vidovic for å høre om betydningen av «Folkets Kamp» for spillergruppen og opplevelsen av å spille for en fullsatt Sparebanken Sør Amfi.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

For spillerne i laget har «Folkets Kamp» vist seg å være mer enn bare en viktig kamp på banen. Det er et øyeblikk som strekker seg utover resultatene og påvirker ikke bare dem, men også en hel generasjon unge håndballentusiaster. Vi snakket med lagets kaptein, Josip Vidovic, som delte sine tanker om hva denne kampen betyr for laget og det større håndballfellesskapet.

– Hva betyr Folkets Kamp for dere? spurte vi Vidovic.

-Det betyr mye, begynte han, ..særlig hvis det blir mange fra yngre lag som vi kanskje klarer å inspirere til å komme oftere. De får se litt REMA 1000 liga håndball og får mer interesse for håndball og forhåpentligvis ender opp med å spille mer håndball. Folkets Kamp er en fin sak for klubben, samarbeidet med Ønsketransporten er også kjempe bra, sier kapteinen smilende.

Josip Vidovic. ØIF Arendal kaptein. Foto: Helge N. Olsen

Det er tydelig at «Folkets kamp» også handler om å så et frø av inspirasjon i yngre generasjoner. Vidovic poengterte hvor viktig det er å engasjere og begeistre unge spillere for sporten, og «Folkets Kamp» blir en plattform for nettopp dette.

Spillerne ser frem til å entre Sør Amfi, en arena som har vært vitne til utallige øyeblikk av triumf og lidenskap. – I en fullsatt hall er den gøyeste kampen man kan spille, uttrykte Vidovic entusiastisk. – Hele spillergruppen gleder seg veldig til den kampen. Mange folk på tribunen gir oss masse energi, det gjør det lettere å komme på et høyere nivå. Så nå er bare å møte opp, sier Vidovic bestemt.

Det å spille foran en entusiastisk og støttende publikum gir spillerne en ekstra boost, og Vidovic oppfordrer alle til å støtte laget og være en del av den elektrifiserende atmosfæren på kampdagen. Med kapteinens ord i tankene ser det ut til at «Folkets Kamp» handler om mer enn bare en håndballkamp, men om å inspirere og begeistre, både for dagens spillere og kommende generasjoner.