FOLKETS KAMP: ØIF Arendal inviterer ditt håndballag til Folkets kamp mot Fjellhammer! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

FOLKETS KAMP: ØIF Arendal inviterer ditt håndballag til Folkets kamp mot Fjellhammer!

ØIF Arendal ønsker å invitere alle håndballag til en spennende begivenhet den 19. november når vi står ansikt til ansikt med Fjellhammer. Dette arrangementet, kjent som «Folkets kamp», gir en fantastisk mulighet for deg og ditt lag til å samles og oppleve spenningen live.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Å delta på denne kampen gir ikke bare deg og laget ditt en mulighet til å oppleve fantastisk håndball, men det er også en fantastisk anledning til å styrke det sosiale båndet i laget. Det er en flott måte å tilbringe tid sammen utenfor banen og la laget knytte bånd, mens de ser en fantastisk håndballkamp.

For påmelding, send en e-post til mrj@oifarendal.no. I e-posten kan dere også gi beskjed om behovet for transport. Ønsker laget ditt transport til og fra kampen? Skriv dette i e-posten, og det er en mulighet for at ditt lag kan bli valgt for transport, slik at dere kan komme trygt til kampen og hjem igjen.

Ta med laget ditt på kamp og se ØIF Arendal mot Fjellhammer. Foto: May Elin Aunli

Dette arrangementet er ikke bare en kamp, det er en opplevelse som binder lag sammen og lar håndballentusiaster ta del i spenningen i et engasjerende miljø. Så ikke gå glipp av denne sjansen til å være en del av «Folkets kamp» og heie på ØIF Arendal når vi tar i mot Fjellhammer.

Dato: 19. november. Kampstart 17:00

Sted: Sparebanken Sør Amfi

Påmelding: Send en e-post til mrj@oifarendal.no

Transport: Angi i e-posten om laget trenger transport til og fra kampen. Så kan ditt lag bli trekt ut.

Bli med på denne spennende begivenheten og støtt ØIF Arendal mens du nyter en fantastisk opplevelse sammen med ditt håndballag!