LARSON: – Vi skal ha med to poeng hjem fra Haslum! – ØIF Arendal

LARSON: – Vi skal ha med to poeng hjem fra Haslum!

Mathias Larson ser frem mot den kommende kampen mot Haslum etter landslagspausen. Han er bevisst på Haslums sterke prestasjon mot Nærbø og gleder seg til utfordringen som venter i Nadderud Arena søndag ettermiddag.

Klikk her for å hente ut gratisbilletter til Folkets kamp!

– Vi har hatt en landslagspause, og det blir spennende å se hvordan vi kommer ut av den, sier Larson. Han erkjenner Haslums sterke prestasjon mot Nærbø og er klar over at det blir en tøff utfordring. -Haslum vant overbevisende mot Nærbø, så vi må være klare og forberedt. Vi skal ha med oss to poeng hjem fra Haslum, fortsetter dansken.

Mathias Larson gjør seg klar til å ta 7-meter. Foto: Helge N. Olsen

Når det gjelder strategien for å slå Haslum, er Larson klar på at laget må fortsette med det som har fungert tidligere. – Vi må spille vårt eget spill, som har vært bra før landslagspausen. Det handler om å finne tilbake til den riktige rytmen, forklarer han. – Vi må score mange mål, sette opp et sterkt forsvar og være aktive i angrep med raske kontringer og løpe fra de. På den måten vil vi gjøre det vanskelig for Haslum, avslutter Larson

Supporterne kan se frem til en intens kamp, og Mathias Larson er fast bestemt på å levere en solid prestasjon for å sikre de to poengene mot Haslum.