B2B – SponsorQuiz runde to er gjennomført, disse leder… – ØIF Arendal

B2B – SponsorQuiz runde to er gjennomført, disse leder…

Onsdag kveld ble 2. runde av sesongens Sponsor-Quiz gjennomført på Castelle. Med noen få forfall av lag samt ett par nye, ble dette en riktig trivelig kveld. Spesielt trivelig for våre venner i Team Taxi, som for andre runde på rad ble del vinnere. Dermed rykker de fra i teten.

Det var knyttet spenning til om noen kunne utfordre suverene Team Taxi i quizens andre runde onsdag kveld. Castelle var stedet og mange spente lag var klare for å se hvilke spørsmål quiz-master Monica hostet opp av hatten. Som vanlig ble det to runder med quiz spørsmål, før det hele ble avsluttet med en musikk-quiz.

Team Taxi skulle vise seg å bli en har nøtt også denne runden. Allerede etter den første delen lå laget fra 07000-Taxi helt i teten, en ledelse de holdt gjennom kvelden. Laget leder nå sesongen med 7 poeng, på lag nummer 2 som er Makten (frivillige i ØIF Arendal). Siste pallplass etter to quiz-runder er det Administrasjonen i ØIF Arendal som innehar, hele 15 poeng bak Team Taxi.

Quizen tar nå en pause til etter nyttår, med det som er gledelig er at det fortsatt ikke er for sent å bli med. Etter to runder er det fortsatt muligheter for lag som har lyst til å bli med, det er faktisk mulig å komme høyt opp på tabellen også. Vi ønsker med dette alle quizere en god førjulstid og ser frem til nye dueller på nyåret. Neste quiz vil bli annonsert i god tid!!

Tabell;

SPONSORQUIZ TOTAL ETTER 2 RUNDER

                                      1      2      3      4          Total  

 1. Team Taxi              43    44                           87
 2. Makten                  39    41                           80
 3. ØIF Admin             34    38                           72
 4. Team Deloitte       38    33                           71
 5. Haldveis                 39    31                          70
 6. Helge Ingstad        20    34                          54
 7. De Eldre BEMA     00    40                           40
 8. Nedig                     35   00                           35
 9. Pinlig stillhet          30    00                          30
 10. Final8                     29    00                          29
 11. ECIT                        28   00                           28
 12. Svermen                 22   00                           22