FOLKETS KAMP: Byggmester 1, Byggtorget Krøgenes, Det nye steenhuset, Båtreppen og Bengts inne med kr 2.- pr tilskuer! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Byggmester 1, Byggtorget Krøgenes, Det nye steenhuset, Båtreppen og Bengts inne med kr 2.- pr tilskuer!

Byggmester 1, Byggtorget, Det nye Steenhuset, Båtreppen og Bengts har kunngjort at de vil bidra med 2 kroner per tilskuer til «folkets kamp».

Klikk her for å hente ut gratisbilletter!

Byggmester 1

Stolt Tømrer i Arendal.

Helt fra første hammerslag i 1988 har det vært en målsetting i bedriften at arbeidet som utføres skal være av en slik kvalitet at det blir satt på pris på av kundene og generere mer arbeid hos samme kunde eller kundens bekjente. Vi er stolte av at den målsetningen har vært en suksess. Flere av kundene våre fra de første årene er vi fremdeles tilbake hos og gjør små og store oppdrag.

Byggtorget Krøgenes

Vi i Byggtorget er lokale. Vi har lange tradisjoner og ekte lokal tilknytning og engasjement. Våre butikker og vi som jobber her er forskjellige. Unike. Det er vår styrke. Vi kjenner vårt lokalmiljø og hvordan ting fungerer. Vi kjenner våre kunder og vet hva de setter pris på. Og strekker oss langt for å løse deres utfordringer. Vi er eid og drevet lokalt, har stolte tradisjoner og byggevarer i blodet og hjertet.

Det nye Steenhuset


Restaurant Steenhuset drives av kjøkkensjef Morten Ommundsen, og Susanne Ommundsen. Vi kan love nydelig mat og koselig atmosfære i det gamle stenhvelvet på Tyholmen

Ønsker du å booke bord? Ring 473 98 850 eller send epost til post@tyholmenkolonial.no

Båtreppen AS

Båtreppen AS utfører reparasjon, vedlikehold og bygging av tradisjonelle trebåter i størrelsen 15-35 fot. Samt reparasjon, service, installasjon og vedlikehold av motorer, akslinger og propeller med mer. Ta kontakt for et tilbud eller bare en hyggelig båtprat!

Bengts

Hos Bengts Arendal finner du kvalitetsgulv til markedets beste priser! Vi har også en stor malingsavdeling med fullt sortiment fra Gjøco AS, samt skyvedører/garderobe og en stor avdeling med hagemøbler på sommerhalvåret. Vi handler alle våre varer direkte fra produsent, og slipper derfor fordyrende mellomledd. Dette merkes tydelig på våre priser i butikken:)

Denne kollektive innsatsen fra Byggmester 1, Byggtorget, Det nye Steenhuset, Båtreppen og Bengts er et eksempel på hvordan bedrifter kan bidra til å styrke og berike sine lokalsamfunn. Gjennom deres generøse donasjoner på 2 kroner per tilskuer til «folkets kamp,» viser de sitt engasjement for å oppmuntre og støtte idretten i Arendal. Det setter vi stor pris på, tusen takk!

Vil du eller din bedrift også støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.