FOLKETS KAMP: LPG Arendal og Madam Reiersen støtter Folkets kamp med kr 5.- – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: LPG Arendal og Madam Reiersen støtter Folkets kamp med kr 5.-

LPG Arendal og Madam Reiersen har valgt å støtte ØIF Arendal og Ønsketransporten med kr 5.- per tilskuer til Folkets kamp 19. november mot Fjellhammer.

Klikk her for å hente ut dine gratisbilletter

LPG Arendal

LPG Norge ble etablert i 2004 og selskapet har siden åpnet til sammen 80 LPG-stasjoner over hele landet i løpet av de siste tiårene. Per i dag har kjeden 45 stasjoner i kontinuerlig drift. LPG Arendal er en lokal gassleverandør som holder til på Myrene. De har alt av utstyr til hus, hytte, bobil, campingvogn, industri og båt. Så ta turen innom LPG Arendal Myreneveien 27, Arendal, neste gang du trenger gass. Eller sjekk ut deres Facebook her side for mer informasjon

Madam Reiersen

I 1991 åpnet Madam Reiersen som bar og restaurant. Stedet har blitt ett yndet møtested både på dagtid, kveldstid og i helgene langt ut i de små timer. Gjerne akkompagnert av livemusikk eller DJ, quiz, musikkbingo og livlige arrangementer. I vår restaurant byr vi på rause porsjoner og varierte menyer. Hos oss kan du nyte musikk eller gode matopplevelser. Eller begge deler samtidig.

Vi setter stor pris på at LPG Arendal og Madam Reiersen er med å støtter Folkets kamp! Vil du eller din bedrift også støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.