FOLKETS KAMP: GerFlor Scandinavia og Lawo Lab er inne med kr 5.- per tilskuer! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: GerFlor Scandinavia og Lawo Lab er inne med kr 5.- per tilskuer!

GerFlor Scandinavia og Lawo Lab har valgt å støtte ØIF Arendal og Ønsketransporten med kr 5.- per tilskuer til Folkets kamp 19. november mot Fjellhammer.

Gerflor Scandinavia

GerFlor har levert det fantastiske gulvdekket vi bruker på hjemmekampene våre. Som eksperter på sportsgulv siden 1947 med Taraflex, har Gerflor en bred portefølje av produkter som oppfyller alle krav, fra flerbrukshall til basketballbane og treningsrom. De tilbyr komplette produkter som er anerkjent av «internasjonale» forbund.

Lawo Lab

Lawo Lab er et Arendalsbasert firma med et internasjonalt mål. Det ble startet av 4 hovedgründere i 2018. Deres mål er å innovere og forbedre løsninger for sine kunder. Med en bred erfaringsbase fra flere typer bransjer tilbyr de et nytt blikk på gamle problemer. Kjernevirksomheten er programvareutvikling og maskinvareprototyping med mulighet for å innlede prosjekter fra start til slutt inhouse.

Vil du eller din bedrift støtte Folkets kamp med et beløp? Send en mail til jorn@oifarendal.no. Du kan også støtte med å møte opp i hallen! Få GRATIS billetter her.