ØNSKETRANSPORTEN: For Per Erik var det viktig at vi skulle fortelle om hans ønske – ØIF Arendal
Per Erik Pedersen fikk oppleve Atlanterhavsveien sammen med kona Belinda. Foto: Ønsketransporten.

ØNSKETRANSPORTEN: For Per Erik var det viktig at vi skulle fortelle om hans ønske

Saken fra Ønsketransporten om den tidligere vaktmesteren i Sør Amfi, Per Erik Pedersen, har mottatt ufattelig god respons fra folk rundt ØIF Arendal og ellers i landet. Både prosjektlederen for Folkets kamp Jørn Holmestrand, og Generalsekretær i Ønsketransporten Christian Christensen, er svært glad for hvordan saken er blitt mottatt.

Jørn Holmestrand synes det er fint at folk rundt ØIF er opptatt av andres ve og vel. Foto: Arkivfoto.

ØIF Arendal støtter det gode budskap

Holmestrand og Ønsketransporten har hatt god kontakt i forkant av Folkets kamp. Jørn Holmestrand forteller at ØIF Arendal er glad for å støtte det budskapet Ønsketransporten står for.

– Vi hadde snakket om videre samarbeid etter Folkets kamp, allerede før den fantastiske responsen vi har fått, forteller Holmestrand.

Promoteringen av Folkets kamp og Ønsketransporten fortsetter de neste to ukene før kampen, man ønsker å få flest mulig folk i hallen mot Fjellhammer 19. november.

– Det er så fint at ØIF sine supportere er opptatt av andres ve og vel, og det har vi virkelig fått sett i responsen til saken om Per, sier en fornøyd Holmestrand.

Sterke og viktige historier

Generalsekretær i Ønsketransporten, Christian Christensen. Foto: Ønsketransporten.

Generalsektretær i Ønsketransporten, Christian Christensen, har også fått med seg mottakelsen av saken.

– Det er fint at Ønsketransporten og vårt tilbud løftes frem gjennom samarbeidet med ØIF Arendal og idretten. Historiene vi får lov til å fortelle er sterke, og viktige. For Per Erik var det viktig at vi skulle fortelle om hans ønske og hans historie slik at flere mennesker skulle vite om oss og få muligheten til å benytte vårt tilbud, sier Christensen.

Saken er delt mange ganger, har fått flere hundre tusen engasjement på Facebook og vært den best presterende saken på nettsiden til ØIF Arendal siden før pandemien.

– Publisiteten vi oppnår kan bidra til at vi får inn flere ønsker, flere frivillige og forhåpentligvis også litt økonomisk drahjelp i en vanskelig tid hvor vi har opplevd fjerning av offentlige midler, forteller en engasjert Christensen.

Avslutningsvis sier han:

– Historien er en drahjelp for oss, og forhåpentligvis også for ØIF – vårt ønske er at den også kan stimulere til at noen får til å støtte både ØIF Arendal og Ønsketransporten.