BILLETTENE TIL FOLKETS KAMP ER SLUPPET!! – ØIF Arendal

BILLETTENE TIL FOLKETS KAMP ER SLUPPET!!

Endelig er billettene til Folkets Kamp den 19. november sluppet. Denne dagen er det GRATIS inngang for alle, MEN du må hente ut billett i app eller på nett. I reportasjen vil du få informasjon om hvordan du sikrer deg billett til kampen mellom ØIF Arendal og Fjellhammer.

For å skaffe seg gratisbillett til Folkets Kamp, går man som vanlig inn i enten appen eller via nettsiden vår og velger antall seter og hvilket felt man ønsker å sitte. Så trykker man kjøp billett og summen er kr. 0,-, man får så billettene opp i appen eller som pdf på melding. Hver bruker kan bestille inntil 6 billetter hver, disse kan videresendes til andre man skal på kamp med. Vi ber om at man ikke henter ut flere billetter enn man har behov for, slik at alle får en mulighet til å skaffe seg billett.

LAG OG FORENINGER

Er dere en gruppe på mer enn 6 personer som ønsker å sitte samlet, kan man bestille grupper på mrj@oifarendal.no. Da vil man få gitt antall billetter sendt til en lagleder/ansvarlig som så sender disse videre.

Det kan være lurt å komme tidlig i hallen denne dagen, da det blir Fan Zone Kids og kaféen er selvfølgelig åpen med mengder av godsaker.