FOLKETS KAMP: I morgen slippes billettene! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: I morgen slippes billettene!

Er du klar for action? Billettene til den spennende kampen mot Fjellhammer den 19. november vil være tilgjengelige i morgen ettermiddag, og du vil ikke ønske å gå glipp av denne kampen!

Billettene vil være tilgjengelige fra i morgen ettermiddag, og ettersom det forventes et stort oppmøte, oppfordrer vi alle interesserte til å være raske og sikre seg billettene sine. Det er ingen tvil om at det blir en flott opplevelse for alle som deltar.

ØIF Arendal – Fjellhammer har vært et spennende oppgjør de siste sesongene. Husker du Mario Matic sin avgjørende scoring i sesongen 2020/2021? Eller da vi slo Fjellhammer i Lørenskoghallen og tok oss til NM finalen? Dette er en kamp du ikke vil gå glipp av!

Vi oppfordrer alle til å følge med på våre SoMe-kanaler i morgen ettermiddag for informasjon om når billettene er sluppet. Og husk, billettene er gratis, så ikke nøl med å sikre deg din plass på kampen den 19. november mot Fjellhammer