GJERDALEN: -Det føltes spesielt å gå utpå der – ØIF Arendal

GJERDALEN: -Det føltes spesielt å gå utpå der

Det var en imponerende seier for Norges rekruttslandslag over Ukraina med en sluttresultat på 35-29. Etter en litt treg start, kom laget sterkt tilbake i andre omgang og klarte å snu kampen til sin fordel. Vi fikk muligheten til å ta en prat med Sondre Gjerdalen, som markerte sin debut med tre mål i denne kampen.

Han delte noen tanker om opplevelsen. Sondre uttrykte sin glede over å få sjansen til å spille for rekruttslandslaget og sa: – Det var veldig kult! Det føltes litt spesielt å skulle gå utpå der, men så fort man begynner å spille, så tenker man ikke mer på det.

Han innrømmet også at det var noen utfordringer i starten av kampen, spesielt i forsvar, og at det var tydelig at spillerne fremdeles jobbet med å bygge opp relasjonene på banen. – I andre omgang treffer vi bedre, både fremover og bakover, og vi blir litt tryggere på hverandre, og litt varmere i trøya. Da får vi også snudd kampen og dratt i land seieren, forklarte han.

Sondre Gjerdalen i aksjon mot Nærbø. Foto: Helge N. Olsen

Til slutt delte Sondre Gjerdalen sin entusiasme for de siste dagene og debutkampen sin, og han sa: – Alt i alt har det vært et par morsomme dager, og det var veldig gøy å få min første kamp i går.

Rekruttlandslaget møter Polen til kamp i dag klokken 15:40. Kampen kan ses på https://handbollplay.se/landslagskanalen til 79 svenske kroner