REKRUTTLANDSLAGET: Slik ser du debuten til Sondre Gjerdalen! – ØIF Arendal

REKRUTTLANDSLAGET: Slik ser du debuten til Sondre Gjerdalen!

Klokken 16:40 er det klart for spennende håndballaction når ØIF Arendals dyktige spiller, Sondre Gjerdalen, går ut på banen for Norges rekruttlandslag. De står overfor en utfordrende kamp mot Ukraina i Stiga Sports Arena Hall A1

Norges rekruttlandslag gir spillere en plattform til å utvikle seg og vise sitt talent på internasjonalt nivå. Kampen mot Ukraina representerer en verdifull mulighet for disse unge utøverne til å måle seg mot andre nasjoner og hente verdifull erfaring på veien. For de som ønsker å følge med på denne spennende kampen, vil den være tilgjengelig for streaming på solidsport.com. Prisen for å se kampen er 79 svenske kroner.

Vi ønsker Sondre Gjerdalen og resten av rekruttlandslaget lykke til i kampen, og vi ser frem til en spennende og intens håndballkamp i Stiga Sports Arena Hall A1 i ettermiddag.