Larson og Gautason på Skarpnes Månedens lag for oktober! – ØIF Arendal

Larson og Gautason på Skarpnes Månedens lag for oktober!

Mathias Larson og Dagur Gautason har nok en gang bevist sitt talent på håndballbanen ved å bli utvalgt til Skaprnes månedens lag for oktober.

Mathias Larson, den danske playmakeren, fortsetter å vise hvorfor han er en av ligaens mest fryktede målscorere. Med hele 38 scoringer på bare 5 kamper i oktober, har Mathias satt et imponerende merke for seg selv. Men det er ikke bare målene som definerer hans spillestil; han har også levert hele 29 målgivende pasninger denne måneden. Dette viser at Mathias ikke bare er farlig for motstanderens mål, men også en lagspiller som er ute etter å forbedre sine medspillere. Hans totale MEP (lurer du på hva MEP står for, klikk her) for måneden ligger på en utrolig høy verdi på 25,5, noe som understreker hans bemerkelsesverdige bidrag til laget.

Mathias Larson i aksjon mot Nærbø. Foto: Helge N. Olsen

Dagur Gautason, den lynraske vingen fra Island, har også hatt en fantastisk måned. Med 22 mål på 5 kamper har Dagur vist seg som en målscorer av høy klasse. Hans hurtighet og presisjon har gjort det vanskelig for motstanderne å stoppe ham. I tillegg har Dagur hatt MEP poengsum på 15,1 denne måneden. Det er verdt å merke seg at dette er andre måneden på rad at Dagur er utnevnt til Skarpnes månedens lag.

Dagur Gautason i aksjon mot Nærbø. Foto: Helge N. Olsen

Vi gratulerer Mathias Larson og Dagur Gautason med deres velfortjente plasser på Skarpnes månedens lag for oktober.

Her er en oversikt over resten av Skarpnes månedens lag: