FOLKETS KAMP: Vil næringslivet i Arendal og omegn også gjøre FOLKETS KAMP til en økonomisk suksess? – ØIF Arendal
Jørn Holmestrand viser listen for bidrag til Folkets kamp. Foto: Stian Refsland.

FOLKETS KAMP: Vil næringslivet i Arendal og omegn også gjøre FOLKETS KAMP til en økonomisk suksess?

Søndag, 19.11. kl 17:00 blåser dommeren i gang Folkets kamp mellom ØIF Arendal og Fjellhammer. Da vil forhåpentligvis hallen være gnu full ( 2 500 tilskuere). Vi har tatt en prat med prosjektlederen for arrangementet, Jørn Holmestrand.

Utfordrende år

Håper på mange tilskuere. Foto: Jan Espen Thorvildsen

I dagens landskap er det ikke lett å drifte idrettslag etter budsjett, da det hele tiden skjer endringer rundt oss som påvirker hverdagen vår.

– Vi i ØIF har blant annet mistet langt flere sponsorer i år enn det normale – noe som gjør økonomien anstrengt, forteller Holmestrand.

Han fortsetter:

– Men vi hiver oss rundt og søker andre løsninger og Folkets kamp blir en slik løsning, men da er vi helt avhengig av privatpersoner og næringslivet rundt oss. Jeg utfordrer her næringslivet til å bidra med et kronebeløp pr tilskuer (1, 2, 5 eller 10.- kr). Store som små bidrag vil være like kjærkomment etter prinsippet «mange bekker små lage en stor Å».

Alle skal bidra

Neste uke vil næringslivet i Arendal og omegn, bli ringt opp av spillere, administrasjonen eller folk fra styret (her trår alle til) og prosjektleder Jørn Holmestrand håper virkelig at responsen der blir stor. Søylen lenger ned på hjemmesiden vår viser hvordan vi ligger an ift. målet som prosjektlederen har satt seg: -500.- kr pr tilskuer. I skrivende stund er summen 225.- kr!

Foreløpig ser søylen sånn ut. Grafikk: ØIF Arendal

– Lag og foreninger har fått tilbud om å bli hentet dersom de stiller mannsterke og i hallen vil det være masse aktiviteter for barn – Tarzanløype, hoppeslott, måling av  hastighet på skudd med håndball osv, sier Holmestrand.

Årets heftigste lotteri vil også være denne dagen.

– Maken til gode odds for å vinne premier i 10 000.- kroners klassen skal du lete lenge etter, sier en smilende Holmestrand, men han presiserer at dette blir et lotteri hvor gevinstene trekkes i hallen etter kampen og vinneren (eller stedfortreder) MÅ fysisk vise loddet og hente gevinsten der og da, eller så trekker vi videre.