Mira Mare-akademiet en suksess fra første stund. – ØIF Arendal

Mira Mare-akademiet en suksess fra første stund.

Tirsdag var det endelig klart for første samling i Mira Mare-akademiet. Dette er et tilbud til håndballspillere i alderen 13 til 14 år, der tanken er å motivere og spesifisere hver spillers ferdigheter som spiller. Akademiet som er gratis for deltakerne, har 28 plasser og er et samarbeid mellom Mira Mare og ØIF Arendal. Deltakerne kommer fra klubber i Arendal og omegn.

Tirsdag gikk altså startskuddet for nysatsingen MiraMare-akademiet, der spillere i alderen 13 – 14 år, fra ulike klubber i Arendal og omegn har fått tilbud om 4 samlinger gjennom sesongen. Samlingene består av felles oppvarming for hele gruppen, før man deles inn etter posisjonen spilleren har i sin klubb. Her kartlegges spillerne og veiledes i hvilken type trening man bør vektlegge, hva man skal fokusere på i sin trenings hverdag og tips og råd fra ØIF Arendal sine eliteseriespillere. Etter treningsøkten får deltakerne et varmt måltid, før samlingen avsluttes med en teoretisk del.

Etter treningsøkten smakte det godt med mat.

Deltakerne, ØIF Arendal spillerne og alle andre i kulissene rundt virket kjempe fornøyde med den aller første utgaven av MiraMare-akademiet, stemningen var høy og praten mellom deltakere og elitespillerne gikk flittig etter at øktene var unnagjort. ØIF Arendal ser frem til fortsettelsen!! Under kan du se bilder fra tirsdagens akademi.