FOLKETS KAMP: Tvedestrand Turbiler og ØIF Arendal gjør «Folkets kamp» til en folkefest! – ØIF Arendal

FOLKETS KAMP: Tvedestrand Turbiler og ØIF Arendal gjør «Folkets kamp» til en folkefest!

Det er ingen tvil om at «folkets kamp» er på vei til å bli en uforglemmelig folkefest takket være et samarbeid mellom ØIF Arendal, lokale sponsorer og næringslivet. Denne spennende begivenheten vil bli en fest uten sidestykke for både håndballentusiaster og lokalbefolkningen.

Tvedestrand Turbiler, en fantastisk samarbeidspartner for ØIF Arendal, har kastet seg inn i kampen og støtter arrangementet ved å bidra med 10 kroner per tilskuer til «folkets kamp.» Dette generøse bidraget vil ikke bare hjelpe med å skape en unik opplevelse, for det stopper ikke der. Tvedestrand Turbiler har også stilt tre av sine busser til disposisjon for å frakte folk til hallen, noe som gjør det enklere for idrettslag, eller andre organisasjoner å delta på arrangementet.

Tvedestrand Turbiler har vært en pålitelig partner for ØIF Arendal, og Jørgen Paulsen, som ofte sitter bak rattet, har spilt en nøkkelrolle i å sørge for at laget når frem til bortekampene i tide.

ØIF Arendal bussen. Foto: May Elin Aunli

Vi forstår at mange lag kan være interessert i å dra nytte av transportmuligheten til «folkets kamp.» Vær oppmerksom på at mer informasjon om hvordan ditt lag eventuelt kan få transport vil bli kunngjort snart. Hold deg oppdatert for de kommende detaljene!

Så bli med på moroa, støtt ØIF Arendal, og gjør deg klar for en uforglemmelig håndballopplevelse, takket være det fantastiske samarbeidet med Tvedestrand Turbiler og andre støttespillere. Dette blir et arrangement du ikke vil gå glipp av!