ARENDALS BESTE UTLEIER AV BORD OG BENKER!! – ØIF Arendal

ARENDALS BESTE UTLEIER AV BORD OG BENKER!!

Skal du arrangere fest ute eller inne? Har du planer om konsert, festival eller jubileum, da er det Arendal Festival Supply AS du skal kontakte!! Roger fikser garantert det du måtte trenge av border, stoler, benker, gjerder, og så videre!!

Arendal Festival Supply AS holder til i Kystveien (i samme bygg som Pizzabakeren red.anm.) Her finner man det meste man måtte trenge av boder, stoler, benker, gjerder, festival toaletter og pissoarer. Så dersom du har et jubileum i vente, en konsert, festival eller en annen hyggelig greie med mange mennesker tilstede, da kontakter du selvfølgelig Roger!!

AFS driver også Byskjermen som er montert på fasaden av Arendal kultur- og rådhus.
Byskjermen er hele 13,3 m2 stor, og er operativ daglig fra kl. 07:00 til 23:00.
Det vises reklame, kampanjer, kultur og idrett.
Det kan benyttes stillbilder eller film. Innholdet/budskapet kan endres underveis i avtaleperioden.

Som AFS skriver på sine egne sider; Arendal Festival Supply AS ble etablert på et idealistisk grunnlag med tanke om å fremme klimariktige løsninger gjennom å tilby kortreist utstyr til festivalene i byen og regionen. Arendal Festival Supply AS leier ut gjerder, toaletter, urinaler, telt, kabelbrygger, strømutstyr, bord/benker m.m.

Velg derfor kortreist neste gang du trenger utstyr til festen din, hjemmesiden finner du her; Arendal Festival Supply.