SUPPORTERBLOGG: Det rigges til fest! – ØIF Arendal
03 Sept 2023 ØIF-Halden

SUPPORTERBLOGG: Det rigges til fest!

Vi føler det er på tide å ta 2 poeng mot Nærbø i en tellende kamp! Kommer den idag? Det velger vi absolutt å tro! Etter en spennende kamp mot Drammen forrige onsdag har ØIF Arendal hatt 1,5 uke på å først restituere for deretter finpusse spillet inn mot oppgjøret mot Nærbø.

Cupkampen som ble spilt 4 oktober endte som kjent med ett bittert 1-målstap. Det nytter lite å tenke «hva om» men vi er overbevist om at den stygge taklingen som satt William ut av spill i første omgang hadde innvirkning på resultatet. Enda verre er det at damene som satt foran oss syns det var utrolig morsomt… For oss er det utenkelig å kose oss over at motstander blir skadet, men mulig sånt er innafor på Nærbø…

Vi er spente, som vi alltid er før enhver kamp. Denne kampen er utrolig viktig for begge lag. Nærbø ligger på plassen bak oss på tabellen med like mange poeng, kun målforskjellen skiller oss. 

Det skjer mye i Sparebanken Sør Amfi idag. Halloween og skummel stemning, alle barn som kommer utkledd kommer gratis inn og er lovet en overraskelse. Selve kampen tror vi blir en thriller. Begge lag kommer fra tap, vi med ett knepent tap mot Drammen, Nærbø med tap og exit i European Cup, det kommer til å smelle! Det ryktes at det også kan bli kamp på tribunen. Hvor mange som dukker opp fra Jæren er uvisst, men med lørdagskamp ligger alt til rette for at det kommer en fulllastet buss. Vi håper på folkefest og at håndballfolket i Arendal slipper seg løs på tribunen. Drømmen er at absolutt ALLE bruker stemmen sin, klapper og jubler! Alle som har vært tilstede i Norges råeste arena når hele hallen engasjerer seg vet hvor magisk det kan være! 

Alle skal med å juble i dag sier Familian Sunde. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Umiddelbart etter kamp flytter vi oss over i turnhallen. Vi har gledet oss i lang tid, faktisk siden 2019. Kostymene er klare, vi er godt fornøyd med antrekkene! Oktoberfestene er alltid festlige, det er god mat, god drikke, god stemning og fine folk, hva mer kan vi be om? Det må være en seier å feire…

Kveldens dommerpar er våre venner Jørum og Kleven. Det har (heldigvis) vært fokus på dommerhets den siste tiden. Vi er rimelig sikre på at dommerne elsker engasjement og temperatur, vi tror også at Jørum og Kleven liker stemningen i Sparebanken Sør Amfi. Folkens, vi trenger dommere, ett stort jatakk til både engasjement og reaksjoner på situasjoner og nulltoleranse for hets og sjikanering. Vi må heller ikke glemme at det er mange barn tilstede, la oss være gode forbilder.

Vi vet at gutta er godt forberedt, vi vet at toppnivået er bra nok til å vinne mot samtlige lag i ligaen, vi vet at både laget og oss er like sugne på seier, Gutta må prestere på banen, men folkens, vi må prestere på tribunen! Vi håper å få se ett forsvar som står sammen og kjemper som vi har sett i våre beste kamper, da kommer redningene fra Kristijan/Ivan og kontringer som skal omsettes i mål. Så enkelt men allikavel så vanskelig, men vi har troa og vi gleder oss til Jørum og Kleven blåser kampen igang. Game on!

Kom til Sparebanken Sør Amfi og bli med på festen…GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansva