OKTOBERFESTEN FORTSETTER PÅ CASTELLE – Blåsemafian spiller! – ØIF Arendal

OKTOBERFESTEN FORTSETTER PÅ CASTELLE – Blåsemafian spiller!

I morgen lørdag, er det klart for den tradisjonelle Oktoberfesten i Sparebanken Sør Amfi. Omkring 150 feststemte gjester er klare for å nyte god mat og drikke, samt la seg underholde av Johnnyboy og Åsmund Åmli. Når festen i Sør Amfi er ferdig, fortsetter den på Castelle i byen.

Det er altså ikke mange timene igjen før Sparebanken Sør Amfi gjøres om til en fantastisk Oktoberfest. Maten er under produksjon, drikkevarer er under veis og gitaren stemmes. Så er det bare å tre inn i festantrekket og ønske velkommen.

Jentene i Svermen fra en tidligere Oktoberfest Foto: privat

Oktoberfesten i Sør Amfi starter kl. 20.00 og her blir det moro og hæla i taket. Vi skal ha en skikkelig festlig kveld, der vi håper latteren og praten vil sitte løst. Etter at festen i Sparebanken Sør Amfi, står Tvedestrand Turbiler og Jørgen klar med buss på utsiden, for å lose fest deltakere som ønsker å kose seg videre, ned til sentrum og Castelle. Der spiller Blåsemafian opp til fest ut i de små timer. Castelle gir også alle som har vært på Oktoberfest i Sør Amfi er spesialpris på inngang, KUN kr. 150,-!! Så oppfordringen er klar, ta bussen til byen etter Oktoberfesten og bli med på Castelle sin heidundrende happening med Blåsemafian.