VIDOVIC: – Vi må matche energinivået til Nærbø! – ØIF Arendal
Josip Vidovic

VIDOVIC: – Vi må matche energinivået til Nærbø!

Lørdag klokken 18:15 er det duket for en spennende håndballkamp når vi tar imot Nærbø til dyst. I forkant av oppgjøret har vi hatt en prat med kaptein Josip Vidovic for å få innblikk i lagets forberedelser og forventninger.

– Treningene har vært bra, sier Vidovic med et smil. – Vi har fått flere spillere tilbake på treningsfeltet, og vi har hatt noen gode treningsøkter, fortsatte Vidovic.

Lagets forberedelser har vært intensive, og de har jobbet grundig med å finpusse sine ferdigheter. -Vi har jobbet med oss selv, forklarer Vidovic. – Vi skal bli enda bedre på de tingene vi har fokus på. Vi har analysert NM-kampen vi hadde mot Nærbø for noen uker siden for å se hva vi kan forbedre fra den kampen. Nærbø er et lag vi vet kommer til å gå ut på å krige, de har et godt energinivå. De har også prestert godt i det siste.

Josip Vidovic forteller at ØIF har hatt fokus på å videreutvikle sitt spill. Foto: Helge N. Olsen

Når det gjelder strategien for å sende Nærbø hjem med null poeng, har Vidovic en klar plan. – Skal vi ta Nærbø, så gjør vi det i forsvar og keeper-spillet, sier han bestemt. – Det laget som får mest enkle mål kommer til å vinne. Vi må matche energinivået til Nærbø. De er gode når de har masse energi, og da skaper de problemer.

Kampen lover med andre ord å bli en spennende affære, der to sterke lag kjemper om seieren. Publikum kan forvente seg en intens håndballkamp. Vi gleder oss til å se hva som vil skje når kampen kastes i gang lørdag kveld klokken 18:15. Har du ikke kjøpt billetter enda? Kan du gjøre det ved å klikke her