ØIF’s Oktoberfest: Håndball, Kostymer og Festglede! – ØIF Arendal
Svermen på plass som alltid! Foto: Helge N. Olsen

ØIF’s Oktoberfest: Håndball, Kostymer og Festglede!

Lørdag 28. oktober er det Oktoberfest, en begivenhet som samler både håndballentusiaster og festglade folk. Vi har tatt en prat med noen av våre faste entusiaster for å høre hva de gleder seg mest til.

Først ut er Jørn Holmestrand, leder i svermen. Han ser frem til en spennende håndballkamp mot Nærbø før festen starter. Han sier: – Jeg skal på oktoberfest fordi der blir det liv og røre. Først en rysare av en håndballkamp mot Nærbø. Så toppes det med en fantastisk fest med god mat, god drikke, og dans. Når det kommer til kostymet, har Jørn allerede funnet sitt Oktoberfest-antrekk og er klar for festen.

Jørn Holmestrand leder i Svermen er klar for Oktoberfest! Foto: May Elin Aunli (ARKIV FOTO)

Kari Sunde deler også sin entusiasme for arrangementet og sier: – Oktoberfest er god stemning, det er en arena hvor vi kan møte andre håndball glade mennesker som ikke er i håndballhallen, The Sundes har ventet på denne dagen siden 2019 og har allerede planlagt kostymet for neste år. Selv om kostymet ikke er helt klart enda, lover jeg at det blir det beste hittil. Sier Kari

Kari legger også til at hun oppfordrer alle som er glade i klubben og har anledning til å støtte slike arrangementer, den passer for alle om du er 18 eller pensjonist. Hun håper også at mange vil kle seg ut for anledningen.

Kari Sunde oppfordrer alle som er glad i ØIF Arendal om å kjøpe Oktoberfest billett! Foto: May Elin Aunli

Ingrid Sunde har vært med på Oktoberfest siden den første gangen det ble arrangert og synes det blir gøyere for hvert år som går. Hun sier: – Når Corona satt en stopper for de tidligere festene, så gleder jeg meg så mye til dette. Jeg synes det er så flott at ØIF lager andre arrangementer som ikke bare er kamp. Dette er helt fantastisk! Ingrid ser frem til å møte mange nye mennesker og håper at folk som vanligvis ikke deltar på kampene, finner veien til hallen og kommer for å delta i festlighetene.

Sammen med Kari jobber Ingrid fortsatt med å fullføre Oktoberfest-kostymet, og de har allerede planlagt dette i fire år sammen med kusinene til Ingrid. Det er tydelig at de er dedikert til å lage en minneverdig fest opplevelse.

Tidligere oktoberfest kostymet hos familien Sunde, hvordan blir kostymet i år?

Oktoberfesten er en enestående kombinasjon av spenning, fellesskap og moro. Med en spennende håndballkamp som oppvarming og deretter en kveld fylt med deilig mat, forfriskende drikke, dans og fantastiske kostymer, gir Oktoberfest en unik arena for å skape minner og feire sammen med venner, familie og andre entusiaster! Så har du ikke kjøpt din Oktoberfest billett enda? Gjør det nå ved å klikke her!