OKTOBERFEST: ØIF Arendals fotograf Helge N. Olsen klar til å fange Oktoberfest-magi – ØIF Arendal
Fantastiske bilde tatt av Helge!

OKTOBERFEST: ØIF Arendals fotograf Helge N. Olsen klar til å fange Oktoberfest-magi

Lørdag, den 28. oktober, er det tid for årets mest etterlengtede oktoberfest, og i år blir det enda mer spesielt enn tidligere. ØIF Arendal, har gleden av å ønske vår trofaste fotograf, Helge N. Olsen, velkommen til arrangementet. Helge er den talentfulle mannen bak mange av de uforglemmelige bildene fra våre hjemmekamper, og denne gangen har han med seg en spesiell overraskelse for oktoberfest-deltakerne.

Helge N. Olsen er en uvurderlig ressurs for ØIF Arendal og har fanget øyeblikkene som har skapt mange fantastiske bilder. Med sitt skarpe øye for detaljer, har Helge fanget intense øyeblikk av jubel, skuffelser og seire. Nå, med oktoberfesten like rundt hjørnet, tar Helge med seg sitt kamera, en flott rød løper, lyseffekter som vil skinne lys på enhver fest deltaker, og selvfølgelig en foto vegg. Denne foto veggen vil være åstedet for de mest minneverdige bildene fra årets Oktoberfest.

– Dette er blir en kul kveld, og jeg gleder meg til å være en del av den, sa Helge N. Olsen med et smil. Han fortsetter – Oktoberfesten er kjent for sin festlige atmosfære og fantastiske kostymer. Jeg oppfordrer alle til å ta på seg de mest fantasifulle, morsomme og unike kostymene de kan finne og å by på seg selv foran kameraet. Fotoveggen som Helge har satt opp vil gi deltakerne muligheten til å ta gruppebilder med venner, fange øyeblikket i sine fantastiske oktoberfest-kostymer eller ganske enkelt dele stemningen på festen.

Så vi oppfordrer deg til å ta på ditt mest kreative kostyme og forbered deg på å delta aktivt foran foto veggen. Helge N. Olsen vil være der for å sørge for at ingen av de festlige øyeblikkene går tapt, og at oktoberfest 2023 blir enda mer minneverdig enn tidligere. Vi gleder oss til å se deg der!