I MORGEN ER DET FORSENT – Men lørdag blir det SKUMMELT gøy!! – ØIF Arendal

I MORGEN ER DET FORSENT – Men lørdag blir det SKUMMELT gøy!!

Lørdag 28. oktober arrangerer ØIF Arendal Oktoberfest i Sparebanken Sør Amfi, like etter Rema 1000-ligakampen mellom ØIF og Nærbø. Billettsalget til Oktoberfesten har vært åpent en stund nå, men onsdag kl. 12 stenges det og dermed blir det ikke Oktoberfest for de som ikke har kjøpt billett inne det. Men før Oktoberfesten blir det skummelt, da kommer hekser og skumle typer for å bli med på årets Halloweenkamp.  

KLE DEG UT – KOM GRATIS INN  

Når ØIF Arendal møter Nærbø til Rema 1000-ligakamp, forvandles Sparebanken Sør Amfi om til et «skummelt» sted, der hekser og andre skapninger inntar hallen. Det er nemlig klart for årets HALLOWEENKAMP.  

I år som tidligere blir det Halloweengøy for store og små. Alle barn og unge som kler seg ut kommer selvfølgelig gratis inn på kampen, uttaler daglig leder Per Carsten Michelsen. I tillegg vil alle barna som kler seg ut få en liten overraskelse. Også blir det mulighet for ansiktsmaling og tegning, skyter primus motor, Christine Haaheim inn.    

SISTE SJANSE FOR OKTOBERFEST  

Etter kampen lørdag kveld blir det «hæla i taket» og god feststemning i Sparebanken Sør Amfi, når ØIF Arendal inviterer til Oktoberfest! Med deilig buffet, topp underholdning med Johnnyboy og Åsmund Åmli og ikke minst noe godt i glasset, er alt duket for en fantastisk Oktoberfest ramme!! Pris for moroa er kun kr. 400,- pr. person, dette inkluderer inngang til kamp og fest, mat og underholdning. Billetter kjøper du på, OIF – billettsalg (woow.no) Men nå haster det, onsdag 25.10 kl. 12.00 stenger salget og etter det er det for sent!! Så finn veien til våre hjemmesider eller appen og kjøp billett nå!!

Jentene i Svermen fra en tidligere Oktoberfest