FOLKETS KAMP: – Støtt ØIF Arendal! – ØIF Arendal
Jørn Holmestrand viser listen for bidrag til Folkets kamp. Foto: Stian Refsland.

FOLKETS KAMP: – Støtt ØIF Arendal!

19. november arrangeres Folkets kamp i Sparebanken Sør Amfi. I forbindelse med ØIF Arendal – Fjellhammer i Rema 1000-ligaen, blir alle i Arendal og omegn, invitert til å komme gratis inn på kamp. Vi har tatt en prat med prosjektlederen for Folkets kamp, Jørn Holmestrand.

Dette er Folkets kamp

Folkets Kamp er kampen der ØIF Arendal, sammen med partnere, inviterer alle håndballinteresserte til GRATIS inngang i en spesifikk kamp. Det spesielle med kampen er at bedrifter og privatpersoner kan støtte klubben med beløp på kr. 1,- kr. 2,- kr. 5,- eller kr. 10,- per tilskuer som kommer i hallen. I denne utvalgte kampen er den ideelle organisasjonen Ønsketransporten kampsponsor.

Ekstra fokus i år

I 2023 er økonomien for både privatpersoner og bedrifter utfordrende. Folkets kamp har blitt arrangert tidligere, men ikke med like stort fokus som i år.

Vi håper på å få se slike scener 19. november. Foto: May Elin Aunli

– I disse tøffe tidene, så er det jo naturlig at vårt mål på 2000 tilskuere i hallen og 500 kroner per tilskuer vil bety enormt mye for klubben, forteller Holmestrand.

Kampen er viktig for alle i ØIF Arendal. Spillere, trenere og administrasjon skal bidra til at målet om 500 kroner per tilskuer nås.

– Vi kommer til å kjøre ut i sosiale medier hvem som støtter kampen, og vil lage grafikker der folk aktivt kan følge med, forklarer Holmestrand.

Han forteller videre at spillerne har fått ekstra motivasjon til å samle inn penger:

– Spillerne har fått en utfordring av Coca Cola om å skaffe 50 kroner per tilskuer. Klarer de det, vil de få en fin premie.

Aktiviteter for de unge

Kanskje blir dette en av aktivitetene barna kan gjøre? Foto: May Elin Aunli.

På kampdag blir det arrangert et lotteri der man kan kjøpe lodd for 50 kroner. Man MÅ være i hallen til kampslutt, fordi det er da vinnerne trekkes.

– Det blir det beste lotteriet i Arendal i år, med vanvittige premier, forteller den engasjerte prosjektlederen.

Det blir også lek og moro for de yngste. Den trofaste «Pizza Loungen» finner sted, og et eget område kun for de unge. Alle skal føle seg velkomne.

– Christine (Haaheim, red. anm) planlegger noe for barna og så skal vi se om vi får til noe pauseunderholdning. Vi skal lage liv rundt denne kampen, sier Holmestrand begeistret.

Skape gode rammer

Motstanderen i Folkets kamp, Fjellhammer, er ingen lett match, selv om de har startet sesongen svakt. Man håper på en spennende og fartsfylt kamp for å skape de beste mulige rammene for denne fantastiske kvelden.

– Vi håper alle sponsorer, selv om vi maser litt på dem, vil støtte oss litt ekstra i denne kampen, sier Holmestrand.

Som en god samfunnsaktør har vi knyttet bånd til den ideelle organisasjonen Ønsketransporten. De skal også få nyte godt av folkets kamp. Vi vil bidra med å synliggjøre Ønsketransporten i Agder gjennom våre medier, de vil også få et beløp fra Folkets kamp.

Alle som vil på kamp skal få muligheten til det. Det er satt opp tre busser til å hente og levere idrettslag og foreninger. Kom på kamp for å støtte spillerne, klubben og Ønsketransporten!

– Daglig leder, Per Carsten Michelsen, har uttalt at han er villig til å bære folk inn i hallen for å få så mange som mulig på kamp. Alle som vil på kamp denne dagen kommer gratis inn, vi skal fylle hallen, avslutter Holmestrand.