Statistikk og Forventninger for ØIF Arendal vs. Nærbø Lørdag 28.10 klokken 18:15 – ØIF Arendal

Statistikk og Forventninger for ØIF Arendal vs. Nærbø Lørdag 28.10 klokken 18:15

Lørdag 28. oktober er datoen når ØIF Arendal tar imot Nærbø på hjemmebane. Før vi går inn i denne intense kampen, la oss se på sesongens statistikk og de nøkkelspillerne som kan komme til å påvirke utfallet av dette oppgjøret.

Toppscorerne:

Mathias Larson fra ØIF Arendal topper toppscorerlisten mellom disse to lagene med imponerende 58 mål denne sesongen. Han har et solid forsprang på høyrekant og Nærbøs toppscorer, Theodor Svensgård. Svensgård følger opp med 40 mål, mens Tord Haugseng ligger like bak med 39 mål. Vår lynving, Dagur Gautason, har også vært en viktig bidragsyter med 37 mål. Kan Dagur ta igjen Nærbøs kantspiller etter oppgjøret? Nummer fem på listen mellom toppscore for ØIF Arendal og Nærbø er Lars Sigve Hamre. Høyre bakspilleren har notert seg for 29 mål.

Klarer Dagur å ta igjen Nærbøs toppscorer Svensgård under kampen mot Nærbø? Kjøp billett og finn ut! Foto: Helge N. Olsen

Assistkongene:

Andreas Haugseng fra Nærbø har vært en playmaker med høy klasse siden Nærbø tok steget opp i REMA 1000 ligaen, og denne sesongen er ingen unntak. Med hele 44 assists denne sesongen, vil han være en sentral figur i kampen. Mathias Larson er ØIF Arendals assistkonge så langt denne sesongen, han følger opp med 38 assist, og Lars Sigve Hamre er nummer tre på listen med 32 assist. Josip Vidovic og Tord Haugseng deler fjerdeplassen med 28 assist hver.

Keeper duellen:

Keeper duellen er alltid spennende i håndball, og Kristijan Jurisic fra ØIF Arendal topper listen med 66 redninger denne sesongen. Joachim Christensen fra Nærbø er like bak med 58 redninger. Både ØIF Arendal og Nærbø har sterke alternativer i Ivan Eres og Halvor-Elias Nærland, begge med 42 redninger denne sesongen. Dette lover en spennende kamp mellom stengene.

Hvem går seirende ut av keeper duellen? ØIF Arendal eller Nærbø? Foto: Helge N. Olsen

Råtasser i Forsvaret:

Råtassene på banen er de som sørger for at forsvaret er solid, men samtidig drar på seg flest advarsler fra dommerne. ØIF Arendal har hele fire spillere med 10 i score hver: Josip Vidovic, Birk Inselseth, Sondre Gjerdalen, og Mario Matic. Nærbøs toppspiller på denne listen er Torger Edland med 8 i score. Det blir interessant å se hvilket forsvar som vil dominere denne kampen.

Etter en nervepirrende kamp på banen, er det tid for å feire og hygge seg på Oktoberfesten klokken 20:00. Ta med deg godt humør og høy stemning til kampen, og gjør deg klar for en fantastisk fest under og etter kampslutt!

PS: Husk at ved kjøp av Oktoberfest billetter får du med deg oppgjøret mellom ØIF Arendal og Nærbø på kjøpet.

Klikk her for oktoberfest billetter

Klikk her for å kjøpe billett til kampen