Oktoberfest: En Kveld med Moro og Tradisjonell Tysk Kultur – ØIF Arendal

Oktoberfest: En Kveld med Moro og Tradisjonell Tysk Kultur

Lørdag 28. oktober, klokken 18:15, er det klart for en spennende håndballkamp mellom ØIF Arendal og Nærbø. Etter håndballkampen mellom ØIF Arendal og Nærbø, er det på tide å gjøre seg klar for Oktoberfesten.

Arrangementet vil begynne klokken 20:00 og vil ta deg med på en reise til den tradisjonelle tyske kulturen. Oktoberfesten er kjent for sitt livlige musikk. Her vil JohnnyBoy og Åsmund Åmli stå for musikken. Disse fantastiske artistene vil sørge for å sette stemningen og holde festen i gang med sin gode musikk, og sørge for at alle får en uforglemmelig kveld fylt med glede og underholdning. Gled deg til flotte opptredener fra JohnnyBoy og Åsmund Åmli på denne fantastiske Oktoberfesten!

Maten er en viktig del av Oktoberfest-opplevelsen, og autentisk Tysk Oktoberfest mat blir servert i form av en deilig buffet som vil glede smaksløkene til alle gjestene. Det blir også et bredt utvalg av forskjellige drikkevarer.

Dette er en flott anledning til å invitere venner, familie eller kollegaer på Oktoberfest. Kle dere opp i tradisjonelle bayerske kostymer og delta i folkelige danser som polka.

The Sundes har kledd seg fint opp i Oktoberfest kostymer. Akrivfoto

Så, etter at ØIF Arendal har gitt sitt beste på håndballbanen, kan du fortsette kvelden med god mat, drikke og moro på Oktoberfesten. Det er en flott måte å feire både sporten og kulturen samtidig. Så kom og bli med på en uforglemmelig lørdag 28. oktober, hvor sport og tradisjon møtes i Arendal. Håndballkampen mellom ØIF Arendal og Nærbø og Oktoberfesten etterpå vil helt sikkert gi deg en fantastisk opplevelse!