Festlig Håndballdag og Oktoberfest i Arendal: ØIF Arendal møter Nærbø! – ØIF Arendal

Festlig Håndballdag og Oktoberfest i Arendal: ØIF Arendal møter Nærbø!

Neste lørdag, om litt over en uke, vil Sparebanken Sør Amfi bli et pulserende samlingssted for idrettsentusiaster og festglade mennesker. Det er en dobbel glede i vente, med en spennende håndballkamp og den etterlengtede Oktoberfesten.

Håndballkampen ØIF Arendal – Nærbø:

Dagen starter med et smell når ØIF Arendal møter Nærbø i en nervepirrende håndballkamp. Dette oppgjøret vil garantert levere action, spenning og intense øyeblikk for alle som elsker denne fantastiske idretten. ØIF Arendal mot Nærbø er alltid et godt og spennende oppgjør. Billettene til håndballkampen er i seg selv en flott avtale, men her kommer det beste: Kjøper du en Oktoberfestbillett, får du med deg ØIF Arendal – Nærbø-kampen på kjøpet! Det er en flott mulighet til å støtte ØIF Arendal, samtidig som du forbereder deg på en festlig kveld.

Kristijan Jurisic i aksjon mot Nærbø forrige sesong. Foto: Helge N. Olsen

Oktoberfest i Arendal:

Oktoberfesten har blitt en stor hit blant ØIF Arendal, den har ikke blitt arrangert de siste årene pga covid, men nå er den tilbake! Dette er sjansen til å kle seg i tradisjonelle tyske drakter, nyte en godt utvalg av forskjellige type drikker, og kose deg med en fantastisk buffet. Den levende musikken og folkelig atmosfære vil få deg i ekte Oktoberfest-stemning. Å kjøpe en Oktoberfestbillett gir deg ikke bare tilgang til en av fantastisk Oktoberfest, men du støtter også ØIF Arendal. Det er en flott måte å kombinere sport og fest, og gi tilbake til fellesskapet samtidig som du har det gøy.

Så, planlegg allerede nå å tilbringe lørdag 28. med ØIF Arendal – Nærbø-kampen, etterfulgt av den fantastiske Oktoberfesten. Dette arrangementet er en flott måte å vise støtte til både idretten og samfunnet ditt samtidig som du har en uforglemmelig tid! Billetter finner du ved å klikke her!