Tett oppgjør endte i Drammens favør! – ØIF Arendal

Tett oppgjør endte i Drammens favør!

Tett oppgjør endte i Drammens favør i storkamp mot ØIF Arendal Drammenshallen var åstedet for en spektakulær håndballkamp mellom Drammen og ØIF Arendal, som satte publikum i ekstase. Med en fullsatt arena og en elektrisk atmosfære, leverte begge lagene en nervepirrende forestilling som holdt fansen på kanten av setet gjennom hele kampen.

ØIF Arendal kom ut av startblokkene i høyt tempo og klarte å få en tidlig 2-0 ledelse etter kun 4 minutter, med Mario Matic som sendte ballen i nettet. Lagene fulgte tett på hverandre i den første omgangen, og ledelsen vekslet hyppig mellom dem. Halvveis inn i første omgang var stillingen 7-7. Men da dommeren blåste for pause, kunne ØIF Arendal notere seg for en knapp 16-15 ledelse.

I den andre omgangen skulle det gå hele 5 minutter før den første scoringen, og den tilfalt Drammen, takket være Ola Lillelien. Også i den andre omgangen holdt lagene følge, men Drammen klarte å skape en luke takket være en rekke fantastiske redninger fra deres keeper, Bjørkman Myhr. ØIF Arendal forsøkte å kjempe seg tilbake, men klarte aldri å tette gapet som Drammen hadde bygget opp. Til slutt vant Drammen kampen med en margin på to mål, med sluttresultatet 28-26 til Drammens fordel.

Nå ser vi fremover mot Nærbø hjemme den 28. oktober og Oktoberfest. Har du ikke kjøpt billetter enda? Klikk her. Husk at ved kjøp av Oktoberfest billetter får du med deg kampen mot Nærbø på billetten!