SUPPORTERBLOGG: Vi skal besøke gamle kjenninger! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

SUPPORTERBLOGG: Vi skal besøke gamle kjenninger!

Det er ett univers av forskjell å våkne opp etter seier kontra tap. Det ble en deilig søndag i Sparebanken Sør Amfi hvor spillerne tydelig ville vise hva de er gode for. Vi elsker intensiteten, energien, viljen og gleden de viste da Sandnes ble spilt ut av hallen. 

Nå er det ny oppgave som venter og det er ikke hvem som helst. Vi skal kjempe mot laget som ikke har tapt en eneste kamp så langt i sesongen, vi skal til Drammen. Aho, Vildalen og Rammel har alle spilt for ØIF Arendal, alle 3 er mennesker vi ble glad i men når kampen blåses i gang blir de følelsene stengt fullstendig av!

Kristian Rammel i ØIF drakt sesongen 2021/2022. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Vi har stusset over at Sindre Aho har fått lite spilletid, det har til og med vært kamper hvor han ikke har vært på banen. Men sist lørdag fikk han vist seg frem og vi blir overrasket dersom han ikke starter kampen mot oss, han har som regel gode kamper mot oss og er i våre øyne Dhk sin beste midtback etter at Sørheim la opp.

Vildalen har ett fantastisk skudd hvis han har dagen, vi vil ikke at han skal få skyte fritt og Rammel kan gjøre livet surt for våre i angrep. Men våre spillere har både styrke og kvaliteter til å hamle opp med de nevnte. De bør også være obs på Lillelien og Nordberg. Sistnevnte sørget forøvrig for både løse tenner hos Mathias Larson og hjernerystelse hos Fredrik Venemyr i en og samme handling under bortekampen forrige sesong… Setter de forsvaret som de gjorde mot Sandnes kan det fort bli moro i Drammenshallen, det var solid!

En av de som virkelig har vist muskler så langt er vår linjespiller Sondre Gjerdalen, vi gratulerer med uttaket til rekruttlandslaget, veldig fortjent, han er RÅ! Det er ifølge sosiale medier en «utsolgt» kamp, ingen billetter å oppdrive. Det er folkets kamp og gratis inngang og vi var raskt ute og sikret oss nok billetter. Vi ser at Drammen har ett tilskuersnitt på sine hjemmekamper på 595 tilskuere. For en fest det blir i kveld med godt over 2000 tilskuere, vi blir virkelig i undertall og må gjøre vårt ytterste for å overdøve speakeren som gjennom store deler av kampen roper taktfast i mikrofonen «Dhk, Dhk, Dhk…» 

Svermen på kamp hos Drammen under forrige sesong.

Vi gleder oss vilt til både tur med gode håndballvenner og kamp! Vi føler oss utrolig heldige som har en hobby og lidenskap som skaffer oss vennskap og relasjoner i alle aldre. Det er bare håndball, det betyr så mye for mange men allikevel så lite når man hever blikket. En familie, ett samfunn er i bunnløs sorg etter at 7-åringen som forsvant under jakt ved Lindesnes ble funnet omkommet. Det er så vondt å tenke på og våre tanker går til alle berørte. Terrorangrep i Brussel, krigen i Ukraina, konflikten og angrepene mellom Israel og Palestina, listen er lang og det berører oss. Da er håndballen en arena hvor vi sammen med gode venner opplever samhold, lidenskap, magi og vi er så takknemlige! Vi oppfordrer alle til å gi ett bidrag til TV-aksjonen førstkommende søndag, da hjelper du barn som rammes av krig og konflikt. Vi ønsker å gi toppdommer Carina Pettersen kred som fronter ett voksende problem. Dommere skal tåle engasjement og temperatur men folkens, vi oppfører oss og driver IKKE med person hets og sjikanering. Det Pettersen har måtte tåle er så forkastelig. Så når kampen blåses i gang i dag skal vi heie og juble for våre, prøve å forstyrre Drammen og reagere med engasjement og passion når vi mener dommerne tar feil. Heia dommerne, vi trenger dere også! Vi setter kurs østover på poengjakt, vi vet vi er gode nok for 2 poeng og vi skal gi alt for å bidra til det! GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansva